Изгодни Смартфони и Таблети

RSS бюлетин

Revo Black Pearl елегантен и изгоден 4G HD смартфон

От REVO Pad 15 февруари 2017 2542 прегледа

Revo Black Pearl Revo Pearl ви дава добра производителност в красив и здрав корпус в цвят черна перла и злато.

Revo Power 4G Осемядрен смартфон с 3GB RAM, Full HD и голяма батерия

От REVO Pad 15 февруари 2017 4223 прегледа

Revo Power Revo Power е водещ модел смартфон на бранда Revo, анонсиран в началото на 2017г. Revo Power предоставя многобройни характеристики, в които ще се влюбите, но най-отличителната му черта е автономната работа – продължително използване без зареждане на смартфона и изключително краткото време за пълното зареждане на батерията.

Как би изглеждал чатът по времето на пишещата машина

От REVO Pad 24 ноември 2014 4956 прегледа
Вижте нашето забавно виждане за това как би изглеждал чатът ако по едно и също време бяха хит пиушещата машина, таблетът и телефонът.

Revo.bg представя презентационна информация за смартфона RevoPhone K850

От REVO Pad 07 октомври 2014 9067 прегледа

Revo.bg

Revo.bg е активен от началото на м. Октомври, Там можете да намерите по-обстойна информация за пазарния хит, смартфонът Revo K850. Устройството продължава да буди възхищението на много потребители.

Как да подобрим скоростта и производителността на Android с ART

От REVO Pad 07 октомври 2014 10601 прегледа

ArtАко вече сте пробвали смартфона RevoPhone K850 Octacore KitKat, то сте се уверили в това колко успешна е комбинацията от осемядрен процесор и 1GB RAM с оглед на бързата работа на устройството. Въпреки това, операционната система Android има навика да се забавя и това е факт известен дори на Google. За щастие програмистите занимаващи се с платформата вече от поне две години работят върху нов метод за управление на приложенията наречен ART (Android Runtime).

Как да обработим снимките на нашия Андроид. Трите най-популярни приложения за снимки

От RevoPad 02 октомври 2014 15735 прегледа

Android AppСпоред американско проучване една от най-често използваните функции на телефона, след самата опция за говорене, разбира се – това е камерата. Дали заради така модерните селфита или страстта към прекрасните гледки на красиви пейзажи не е ясно, но е факт, че всеки иска да има добра камера на телефона си. И тъй като ние от Revo приехме това като едно от основните изисквания на потребителите се постарахме да сложим най-добрата камера на новият смартфон RevoPhone K850 Octacore. Да, освен 8 ядрен процесор, невероятен OGS дисплей и слот за 2 сим карти, телефонът има 13 мегапиксела задна камера и 5 мегапиксела предна. Съвременните технологии дават възможност не само да се насладите на високото качество на вашите снимки, а да ги направите дори още по-ексцентрични с някое приложение. Дали ще направите колаж или просто ще подсилите цветовете на вашата снимка? Разгледайте някои от най-популярните приложения за обработка:

Революция на цените на Смартфоните

От REVO Pad 01 октомври 2014 4940 прегледа

Революция на цените на смартфонитеКакто много от вас са се убедили, Revo предизвика истинска революция на цените на смартфоните. За по-малко от осем месеца хиляди потребители се увериха, че смартфоните могат да бъдат революционно достъпни.

Революционни технологии на революционни цени днес

От REVO Pad 01 октомври 2014 5662 прегледа

Революционни технологии на револйционни цениТова е мотото на Revo, марката за качествени смартфони и таблети. Не сме забравили и любителите на музиката. RevoBeats са качествени слушалки с микрофон.

За по-малко от година марката Revo преобърна представата на потребителите за цените на Смартфоните и Таблетите в България. Ние доказахме, че можем да предложим красиви, здрави и надеждни продукти, които поребителите харесват и ползват с удоволствие.

Таблет или електронна книга?

От RevoPad 27 септември 2014 15905 прегледа

Ако трябваше да отговорим съвсем кратко на този въпрос, щяхме да ви кажем, че това е като да сравнявате калкулатор с лаптоп – едното е предназначено само за смятане и нищо повече.

Да освежим и разкрасим Андроида си с "Go Launcher"

От RevoPad 23 септември 2014 10695 прегледа

 И още за това какво е Go Launcher”и каква е ползата от него.

 За пълноценната наслада от ползването на една мобилна джаджа играе голяма роля и това, което се крие под заключения екран, а именно облика на Андриода.

Обликът на вашия Андроид може да бъде тотално изменен с Go Launcher !

Смартфони на ниски цени за всеки са вече факт на българският пазар

От REVO Pad 23 септември 2014 5599 прегледа

Смартфони на ниски цениСмартфоните Revo започват да стават значима част от ежедневието на все повече хора. С радост можем да отблежим, че успешно изпълняваме мисията си - Революционни технологии на революционни цени. Revo предлага качество не отстъпващо на лидерите в индустрията, на цени достъпни за все по-голям кръг любители на технологиите. Друго важен показател, с който се гордеем, това е надежността. Продуктите, които предлагаме просто не се развалят, а времето за престой в сервиза е под седмица, цените на резервните части не надвишават 200 Лв. Можем още да се хвалим с постигнатото, но нека да погледнем какво интересно предвиждаме да се случи с цените на смартфоните в най-близко бъдеще.

Телефон за музика

От REVO Pad 17 септември 2014 5031 прегледа

Телефон за музикаМузиката е част от живота на всеки, дори и да не си го признава. Едва ли има човек, който твърдо да заяви - аз не обичам музика. За голяма част от нас тя е източник на вдъхновение и наслада и с развитието на технологиите всеки е достигал до нея по различен начин.

Дълго време, изпълнявана от придворни оркестри, тя е била достъпна само за избрани, но нещата се променят бурно. фонографа/грамофона, после радиото, след него магнетофона, после касетофона, CD плеъра, MP3 плеъра докато стигнем до устройството, което днес ни придружава неизменно навсякъде - смартфона. Едва ли ще се изненадате от факта, че днес музика слушаме най-често през смартфон, компютър или друго мобилно устройство.

RevoBeats слушалки с микрофон

От REVO Pad 16 септември 2014 3552 прегледа

RevoBeats слушалки с микрофонЛюбимото ни музикално съдържание е навсякъде около нас, независимо дали се намираме в домовете си, работим със служебния компютър или пътуваме. Вграденият капацитет на мобилните ни джаджи позволява да съхраняваме огромно количество от песни, които да са на една ръка разстояние винаги, когато сме в движение. Набиращата популярност на българския пазар, компания RevoPad предлага на потребителите си висококачествени аудио слушалки на цена, която определено ще ви изненада.

50% отстъпка за първият учебен ден на таблети RevoPad

От REVO Pad 15 септември 2014 5310 прегледа

50% отстъпка за първият учебен ден на таблети RevoPadПървият учебен ден е изпълнен с много емоции. Ние от RevoPad се постарахме да дадем своя принос за това тези емоции да бъдат положителни. Днес много малчугани ще получат жадуван подарък, а много техни родители ще изпитат удоволствието да могат да си позволят да подарят така желания таблет и благодарение на RevoPad - така достъпен.

Първи учебен ден. RevoPad готви изненада за учениците

От REVO Pad 15 септември 2014 3137 прегледа

Изненада за първия учебен денМожем много да говорим за и против технологиите и децата, но каквото и да кажем истината е само една - технологиите ще навлизат все по-бурно в образованието. Нека си припомним, че гениалните български програмисти са израстнали не в полята от червени домати по време на социализма, нито в нивята на Златна Добруджа. Те се появиха поради факта, че през 80-те години на миналия век имаше компютър почти във всяко училище и всички, които имаха хъс и желание за близък контакт с технологиите го направиха и голяма част от тези девойки и младежи пожънаха световна слава.