8 март е международен ден на жената

От RevoPad 07 март 2014 4002 прегледа

Честит 8ми мартМеждународният ден на жената се отбелязва всяка година на 8 март. На тази дата през 1857 г. се е състоял първият  масов протест на жени в Ню Йорк. Шествието било продиктувано от лошите условия на труд и ниските заплати в шивашките и текстилни предприятия. Първият женски протест завършва с намеса на полицията. Единадесет години по-късно исканията започват да стават по-мащабни - по-кратък работен ден и право на гласуване. На 8 ми март 2014 година, над 100 години след тези събития,  много от неравенствата между половете са премахнати, а противоречията изгладени. 8 ми март има вече съвсем друг смисъл. Това е ден в който отдаваме почит към нежната половина от човечеството.

Ние от RevoPad го правим с промоцията 8% отстъпка за 8 ми Март. Всички таблети RevoPad са с 8% по-ниски цени до 8 ми Март 2014 включително. Възползвайте се от предложението и зарадвайте дамите с достъпен таблет на изгодна цена.

Обърнете внимание на бижуто в нашата колекция RevoPad N7 MiniS  той е тънък и мощен, с четириядрен процесор и IPS дисплей. Естествено не забравяйте, че цвете или букет цветя ще донесе още повече емоция, а също не забравяйте, че  нежните създания заслужават уважение всеки ден,  не само на 8 ми март.

 

Честит 8 ми Март!

Сподели