Алтернативите на Google Plаy

От REVO Pad 04 юли 2014 4218 прегледа

Пътуване с RevoPhoneGoogle Plаy e ключов фактор за популярността на мобилните устройства с Android OS на пазара, тъй като ни позволява да работим със стотици хиляди приложения. Благодарение на тях можем да улесним работата си, като в същото време се възползваме от пълния потенциал на своята джаджа. Понякога, обаче откриването на приложението, което търсим може да е доста трудна задача, а някои държави дори блокират достъпа до Google Play.

От своя страна това може да се превърне в голям проблем особено, ако ни предстои дълго пътуване. Все пак интернет предлага решение на тази ситуация, тъй като в уеб пространството има и други онлайн магазини за Android OS, от които можете да изтегляте разнообразни и практични приложения на мобилните си устройства. Въпросните предложения са добро решение в случаите, когато искате да откриете алтернативни и не толкова популярни заглавия.

1. GetJar

Полезен онлайн магазин, който ще ви предложи разнообразен каталог от безплатни приложения. Потребителите могат да търсят в категории и подраздели, сред които Productivity, Photos, Finance и др., като GetJar е достъпен не само за Android OS, но и за iOS. Включена е опция да коментирате приложенията, да ги харесвате и споделяте във Facebook, а също да работите с Gold системата за възнаграждения, с която можете да печелите допълнителни ъпгрейди и награди, което също е безплатно. Съветваме ви да не губите време и да посетите официалния уеб сайт на GetJar, за да се потопите във виртуалния свят на разнообразни приложения, които ще улеснят работата ви на вашия смартфон или таблет.

2. SlideMe

Едно от предимствата на SlideMe е, че приложенията в него се тестват преди да бъдат публикувани, за да се гарантира максимално качество за потребителите. Каталогът включва, както платени така и безплатни заглавия, като можете да виждате как са ги оценили и какво мислят другите хора, които вече са ги инсталирали на своите устройства. Опциите за филтриране на съдържанието са разнообразни и включват: Newest, Updated, Most Rated, а също категории като Education, Lifestyle, Language и др. Онлайн магазинът е достъпен на различни езици и също така позволява да извършвате покупки с разнообразни валути.

3. Amazon App Store

Amazon също разполагат със собствен магазин, който е създаден предимно за да диференцира и подобри работата на смартфоните и таблетите на компанията. Приложенията също така могат да се използват и на други устройства с Android OS. За да започнете да търсите и инсталирате съдържание от него ще трябва да се регистрирате в уеб сайта на компанията. Аmazon понякога правят доста атрактивни промоции, които позволяват да изтеглите безплатно приложения, които обикновено се плащат, което е едно от предимствата на нейния App Store. В случай, че не откривате приложенията, които ви трябват, за да оптимизирате работата на устройството си можете винаги да посетите този магазин.

4. F-Droid

Създателите му използват доста интересен подход, тъй като F-Droid разполага единствено с безплатни приложения, които са с отворен код. По този начин всеки потребител може да копира и използва софтуера в онлайн магазина, който набира средства изцяло от дарения. Заглавията не са разделени в категории, като също така нямате възможност да ги оценявате или коментирате, но въпреки това в него ще намерите приложения, които едва ли ще откриете на друго място. Безплатните заглавия на F-Droid и елегантните продукти на RevoPad ще ви гарантират максимално забавление и много положителни емоции във всеки един момент от деня ви.

5.AppsLib

Още един атрактивен онлайн магазин за Android OS, който се отличава с една интересна особеност, а именно, че приложенията в него са оптимизирани само за таблети. Добре е да знаете, че след като го инсталирате трябва да си направите собствен акаунт, за да изтегляте съдържание. Самите приложения са подредени в категории, което улеснява откриването им, а плащанията се обработват от популярната система PayPal. Aко искате да подобрите работата на своя таблет RevoPad определено трябва да изпробвате сами AppsLib.

6. AndroidPIT

Последното предложения в списъка ви позволява да откривате приложения, както за смартфони, така и за таблети. Единственото ограничение е те да оперират с Android OS, както и да инсталирате предварително онлайн магазина от линка, който сме ви предоставили. Съдържанието е разделено в десетки категории и така AndroidPIT АppStore ви предлага чудесна възможност да намирате интересно и различно съдържание за джаджите си.

Сподели