януари 2014

Как да си направим поща в Gmail

От RevoPad 31 януари 2014 25887 прегледа

Gmail пощаПощата в Gmail е една от най-сигурните електронни пощи в момента. Тя дава възможност както да комуникирате чрез e-mail, така и да ползвате множество свързани услуги, като онлайн чат, видео разговори, съхранение и обмен на файлове, включително и файлве с големи размери. Създавайки gmail поща вие получавате автоматично и потребителско име и парола за всички услуги на  Google. Една такава услуга, която разглеждаме в друга публикация е Google Play или мястото от където можете да изтеглите множество приложения, игри и други.

Какво да очакваме през 2014 г. от таблетите RevoPad

От REVO Pad 29 януари 2014 2731 прегледа

Таблети RevoPadВ началото на всяка година всички си задаваме въпроса дали предстоящата година ще е хубава и дали ще е по-хубава от предишната. Както знаем, хубавото е относително понятие и трудно се измерва, което го прави и трудно за сравнение. Едно нещо обаче, можем да заявим смело - можем да очакваме само хубави нeща от таблетите RevoPad.

Какво е Play Store

От RevoPad 29 януари 2014 5622 прегледа

Play Store icon

Play Store, първоначално известен като Android Market, е мястото от където можете да си инсталирате безплатни или платени приложения (програми) игри и друго електронно съдържание за Андроид.

Архитектура на сайта

Намирането на необходимите приложения е много лесно. В полето за търсене въвеждате ключова дума и на екрана се появява списък на приложенията отговарящи на търсенето.

Около иконата на приложението може да видите оценката му от потребителите, както и колко пъти е било инсталирано. Висока оценка и много сваляния са индикация, че приложението се е харесало на аудиторията и вероятно ще допадне и на вас.

Какво е GPU

От REVO Pad 27 януари 2014 3638 прегледа

GPUGPU или графичен процесор е чип , интегрална схема, която се грижи за качествената и бърза обработка на изображенията и визуализирането им върху екрана на таблета или смартфона (лаптоп, компютър или друго сродно устройство.

Posted in: Полезно за Android Tags: GPU

Популярни приложения, инсталирани на таблетите RevoPad

От RevoPad 27 януари 2014 3398 прегледа

Revopad N7 Mini SЧаст от инсталираните полезни приложения на таблетите RevoPad са Facebook, Gmail, Play Store, калкулатор, галерия, календар, интернет браузър и Google maps. Нека  разгледаме ползите от всяко едно от тях.

Facebook

Едва ли има все още някой, който да няма профил в най-популярната социална мрежа. Facebook приложението ви гарантира по-бърз и по-стабилен достъп до социалната мрежа, както и възможността да споделяте с приятели току що заснети снимки и клипове с вашия RevoPad.

Графични процесори, използвани в таблетите на RevoPad

От RevoPad 27 януари 2014 3236 прегледа

ARM Mali 400 MP

Един от основните компоненти, които определят поведението на таблета е видео процесора (наречен още GPU чип) , който по степен на важност се нарежда непосредствено след централния процесор и RAM паметта. Таблетите RevoPad използват следните три типа видео процесори- ARM Mali 400 MP, Vivante GC1000+ и Power VR SGX-540.

Какво е таблет

От REVO Pad 26 януари 2014 6912 прегледа

Какво е таблет

Таблет или Tablet PC е компактен компютър предназначен основно за работа с Интернет, оборудван с един или повече модули за безжична връзка, с тъчскрийн интерфейс (екран) и независимо електрозахранване - батеря.

Какво може да се прави с таблет

От REVO Pad 26 януари 2014 5431 прегледа

с Revopad може да поднесете чаша кафе

Много често ни задават въпроса "Какво може да се прави с таблетите RevoPad" Ние, както винаги приемаме всички ваши въпроси присърце и отговаряме задълбочено и изчерпателно.

Защо не трябва да купуваме мобилни устройства втора употреба

От REVO Pad 25 януари 2014 6113 прегледа

Счупен таблетТехнологичните компании работят усилено и пускат на пазара непрекъснато все по-апетитни устройства. Всеки потребител има различно отношение към тзи устройства. Условно можем да разделим потребителите на три групи в зависимост от това колко често са готови да подменят устройствата си. Важно е да споменем, че тук изключваме тези потребители, които винаги си купуват на-новата скъпа джажда с цел демонстрация на състояние.

Лаптоп, Таблет, Смартфон какво да изберем?

От REVO Pad 24 януари 2014 6088 прегледа

таблет revopad n7 mini s

Разнообразието от мобилни устройства в днешно време често затруднява избора на устройство. Причината за това е, че в борбата си за клиенти много производители създават различни мобилни устройства близки по цени и параметри. По-добрите производители, сред които е и RevoPad се стремят да улеснят този избор, като създават добре позиционирани модели.

Какво можем да правим с таблетите RevoPad

От RevoPad 23 януари 2014 4405 прегледа

таблети RevoPad

Повечето потребители се колебаят да си вземат таблет, защото не са запознати с възможностите, които предоставя това мобилно устройство. Ще ви представим за какво най-често се използват таблетите REVOPad  и ще очакваме да споделите с нас вашите впечатления.

Да четем книги и гледаме филми

Едно от предимствата на таблетите е размера на дисплея, който оказва голямо влияние, когато се чете книга или гледа филм.

Таблетът Revopad Т10 се предлага в България само за 139лв.

От REVO Pad 20 януари 2014 4504 прегледа

таблет RevoPad T 10През последните години се наблюдава тенденцията, че лаптопите започват да отстъпват позициите си на таблетите и добре познатите на всички хибридните устройства. Те са по-удобни за използване и пренасяне, а тенденцията е, че цената им намалява със всеки изминал месец. На пазара вече можем да намерим таблети на много изгодни цени, които предлагат всички необходими функции и екстри за да задоволят нуждите на всякакъв тип потребители. Пример за много добра производителност и ниска цена е таблета RevoPad T10.

Дизайнът на таблета е  изчистен и в същото време разчупен с комбинацията на черен и бял цвят. Покритието е приятно на допир и със сигурност няма да ви създава дискомофорт  при работа. Външният вид и параметрите на T10 с нищо не издава цената му от едва 139 лева,  той може спокойно да се конкурира дори и с iPad mini.

Ден на детето Таблети за деца

От REVO Pad 18 януари 2014 7595 прегледа

Деца с таблетиАко се чудите кой най-добре може да използва Android таблет, то отговора не е нито Професор, нито Академик, нито ... е стига де. Отговорът е по-прост.

Колко струват таблетите днес

От REVO Pad 18 януари 2014 4573 прегледа

Колко струват таблетитеВ отговор на много запитвания на тема колко струват таблетите в началото на 2014 година публикуваме следната статистика:

Най-изгодните оферти за таблети

От REVO Pad 17 януари 2014 2827 прегледа

Таблет RevoPad N7 Mini SЕто няколко от най изгодните предложения за 7 инчови таблети:

1. RevoPad N7 Mini S това е тънък и елегантен четириядрен таблет с IPS матрица и дебелина на корпуса само 6.8 мм на цена 299 Лв с ДДС. Подходящ е за филми, видео, чат, скайп, фейсбук и всичко за което се сетите;