февруари 2014

Играй и спечели много награди от RevoPad

От RevoPad 24 февруари 2014 4541 прегледа

RevoPad T10Вдъхновени от предстоящите празници, решихме да направим подаръци на нашите верни фенове. Новата игра на RevoPad е във Facebook. Социалните мрежи са разработени, за да могат хората да споделят със своите приятели. Желанието ни е именно да стимулираме споделянето между хората.

Таблет в училище

От REVO Pad 23 февруари 2014 3571 прегледа

таблет в училищеСтрастта към технологиите е част от човешката природа. Революцията в технологиите винаги е водила след себе си еволюция на човешкия вид и общество. Именно необходимостта от познание e в основата на най-старата технология за запис на информация - с камък по стената ... на пещерата. По-късно с развитието на другите технологии, човекът се научил да си "отчупва" парчета от стената и да ги разнася със себе си. Това не ви ли изглежда познато?

Цени на компонентите на таблети RevoPad

От REVO Pad 22 февруари 2014 7204 прегледа

компоненти на таблетТемата за изгодна покупка вълнува всички потребители. Пазара изобилства от продукти в различни ценови категории. Таблетите, както и всички други технологични устройства не правят изключение. Ако обърнете внимание ценовата скала е разпределена през 3-5 Лева. Потребителя е засипан от предложения с различни спецификации и цени. Всеки път преди да купим се питаме: Дали ще направя правилен избор? Дали парите ми няма да отидат на вятъра. От една страна потребителят е защитен. Има Закон за защита на потребителя, който регулира взаимоотношенията потребител - търговец. Той защитава потребителя, в случай, че търговеца не може да се справи със сервизен проблем, но дори и след месец да получите парите си обратно, горчивото усещане остава.

Революционни технологии на революционни цени

От REVO Pad 14 февруари 2014 2968 прегледа

Революционни технологии на революционни цени

С риск тази публикация да прозвучи твърде академично, ще си позволим да обърнем внимание на етимологията (произхода, значението) на чуждиците Революция, Еволюция и Технологии, които присъстват в мотото на RevoPad - Революционни технологии на революционни цени.

Думата революция има латински корен и означава коренна промяна, преобръщане (с главата надолу), в себе си тя включва думата еволюция. Буквално преведена, би трябвало да звучи като обърната еволюция. За съжаление, някои революции обръщат еволюцията в неправилна посока (но, нашата не е такава).

Думата технология има гръцки произход и означава съвкупност от методи, инструменти, познания умения, с които се постига определен резултат.

 

Свети Валентин

От REVO Pad 13 февруари 2014 2574 прегледа

свети валентин И вино, бихме добавили ние! От 14 век до наши дни съществува традиция влюбените да си разменят любовни послания, по-късно ръчно изработени картички, а в наши дни и шоколаови бонбони във формата на сърце, букети цветя. Диамантената индустрия се усеща малко по-късно и започва да рекламира подаряването на бижура, естествено с диаматни.

 

Най-добрите 10 безплатни игри за таблет Revopad MR793

От RevoPad 13 февруари 2014 15785 прегледа

3D BowlingRevoPad MR793 e таблетът, който ще ви даде много добро качество, на невероятно ниска цена. Изключително подходящ е за подарък на ваш приятел или на вашето дете. В тази публикация, разглеждаме основно безплатни игри, които можете да свалите от play.google.com и да играете на вашия Revopad MR793.

Първият таблет е представен преди 46 години

От REVO Pad 12 февруари 2014 2870 прегледа

DynabookА акто трябва да бъдем още по-точни идеята му витае във фантазиите на много писатели и кинематографисти още в началото на миналия век. В това няма нищо странно гениално или необичайно. Хората винаги са се стремели към подобряване на всичко, когато става въпрос за информация или комуникации, те винаги са били в основата ма много технологии.

ТОП 10 игри за таблета RevoPad N7 Mini S

От RevoPad 12 февруари 2014 13441 прегледа

игри RevoPad N7 Mini S

За феновете на таблетите RevoPad направихме селекция на  някои от най-популярните платени и безплатни игри в момента и ги тествахме как вървят на RevoPad N7 Mini S. Избрахме и платени игри, защото именно те са с по-добра графика и по-сериозни изисквания към хардуера.

До скоро, мобилна игра означаваше Пасианс , Snake или Tetris, но тези мрачни  дни отминаха с появата на смартфоните и таблетите. Сега те се конкурират с гейм-конзолите и персоналните компютри.

Най-евтиният таблет на пазара

От REVO Pad 11 февруари 2014 8524 прегледа

таблет за 69лв

Темата за скъпото и евтиното има дълбоки философски корени и ще бъде обект на непрекъснати дискусии. Всички сме съгласни, че истината не е в крайностите, а в баланса. В случая с най-евтиния таблет обаче, този баланс е малко нарушен. Той е нарушен в полза на качеството. Таблетът RevoPad MR973 е повече качествен отколкото евтин.

Най-добрите безплатни игри за таблет за 2014

От REVO Pad 09 февруари 2014 2998 прегледа

В случая е важно да уточним, че ще разглеждаме основно безплатни игри, които можете да свалите от Play.google.com. Някои игри е възможно да имат и платени приложения въпреки, че основната игра е безплатна. За да можете да ползвате приложения (програми) от Play Store на google е необходимо да имате регистрация с потребителско име - email@gmail.com .Вижте нашите предишни публикации по темата.

Подарете емоция за Свети Валентин

От REVO Pad 08 февруари 2014 3108 прегледа

подарете емоция за свети валентин

Темата за бюджетни подаръците преди всеки празник е изключително популярна. Както вече казахме в статията Как да изберем подарък за Свети Валентин - не е задължително подаръка да бъде скъп.

Естествено има и изключения, но ако сте го докарали до такова изключение, не избора на подарък в този случай е проблем. Проблем е изборът, който сте направили преди това и тази статия няма да ви е от полза.

За всички останали имаме 5 лесно изпълними идеи:

Как да изберем подарък за Свети Валентин

От REVO Pad 08 февруари 2014 3091 прегледа

подарък за Свети Валентин

Избирането на подарък принципно е сложно и деликатно нещо, особено що се отнася за такива емоционални празници, като Свети Валентин. Нашата цел с тази публикация е да ви помогнем избора на подарък приятел, приятелка или близък да бъде изпълнен с положителни емоции.

Как ще е направим сложното просто?

Лесно е.

Следвайте правилото: Всяко едно непознато нещо е сложно. В момента в който го опознаете, тази сложност изчезва.

Таблет за 69 за Свети Валентин

От REVO Pad 08 февруари 2014 3679 прегледа

Таблет за 69 за Свети Валентин Седмица преди празника на виното и любовта RevoPad прави желаните подаръци още по-достъпни. Ние знаем, че избора на подарък е деликатна и не лека задача. Ние също знаем, че за любимия човек сте готови да посветите много време и усилия за да изберете правилния подарък с който да го зарадвате. Свети Валентин е съвсем близо и ние от RevoPad сме ви подготвили приятна изненада.

Бекъп на таблетите Ревопад

От RevoPad 07 февруари 2014 3721 прегледа

Бекъп на АндроидКакво е бекъп

Бекъп (backup) означава създаване на копия на данни. Целта е да може да се използват тези копия за възстановяване при неочаквана загуба на информация.

Защо ни е необходим бекъп

Представете си, че изгубите своя таблет, а в него са съхранени незабравими спомени, важни документи и друга ценна информация. Ако преди това не сте си направили бекъп ще сте изгубили не само мобилното устройство, но и нещо много по-важно, което не се купува с пари.

Зимни Олимпийски игри 2014 - технологична истерия часове преди откриването

От REVO Pad 07 февруари 2014 2104 прегледа

Сочи 2014

Хакери дебнат всички, които се интересуват от Олимпиадата в Сочи! Нима?

Няма как да не ви е направила впечатление истерията, която заля Интернет по отношение на някои комунално-битови неуредици, преследващи техническите екипи. Интернет е пълен със снимки и видео на едрички бездомни кучета, недовършени строителни работи, некачествено строителство.