февруари 2014

Олимпийската харта, медиите, таблетите и технологиите

От REVO Pad 06 февруари 2014 2306 прегледа

Олимпийската харта, медиите, таблетите и технологиите

Часове преди откриването на зимната Олимпиада, Google насочва вниманието ни към Олимпийската харта. Безспорно това е важен документ за Олимпийското движение и в него се разглеждат много важни въпроси. Като привърженици на съвременните технологии, ние ще си позволим да обърнем внимание на няколко момента, които не изглеждат особено в крак с развитието на технологиите и преди всичко с мобилните устройства и интернет.

РЕВОлюция на таблетите

От RevoPad 06 февруари 2014 4158 прегледа

телеаутографСъвременното състояние на таблетите се дължи най-вече на рево-люцията на четири основни компонента на таблета:

1. Екран - там където виждаме какво става;
2. Компютърна част - това, което изчислява какво става;
3. Тъч пад - това с което казваме какво да става;
4. Батерия - това, което захранва всичко по-горе.

Именно поради това в тази ретроспекция сме включили най-добрите постижения в развитието на устройствата за въвеждане на информация (таблети, планшети, падове) - дълго време те се наричаха таблети.

Как да си направим Google Play акаунт

От RevoPad 03 февруари 2014 22972 прегледа

Google PlayЗа да може да разглеждате и сваляте приложения на своя таблет RevoPad от Google Play,  е необходимо да свържете google акаунта си с вашето устройство. Ако вече имате Gmail поща се регистрирайте с User name и  password. Ако все още нямате вижте нашата статия „Как да си направим поща в Gmail

Таблетът RevoPad MR798 е достъпен и практичен

От REVO Pad 03 февруари 2014 3683 прегледа

таблет RevoPad MR798

Един от най-добрите подаръци, които можеш да купиш на дете по всяко време на годината - това е таблет. Изключително забавен и практичен подарък, с който тя или той се потапя в дигиталния свят, докато ти си почиваш или свършиш нещо набързо. По-малките деца се вглъбяват в различните игри, а по-големите откриват нов начин да обогатят знанията си и да разширят кръгозора си. За да задоволиш детското любопитство и високите изисквания на малките разбирачи обачe понякога са нужни стотици левове. Тук на помощ можеш да потърсиш таблетите RevoPad.

Моделът RevoPad MR798 е изключително подходящ за деца от всякаква възраст. Характеристиките му позволяват както натоварване с по-тежки игри, така и приятно сърфиране в интернет. Нека разгледаме по-подробно.