март 2014

Top 10 игри за Android за таблета RevoPad T10

От RevoPad 26 март 2014 7634 прегледа

Игри за RevoPad T10Ако все още се колебаеш дали да избереш RevoPad T10 за твоето дете, верният отговор е ДА! Таблетът е изключително здрав, корпусът му е изработен от висококачествена пластмаса, а характеристиките му го правят подходящ за всякакви игри. Нека ти покажем някои от най-популярните игри, които могат да те забавляват по всяко време.

RevoSpring Пролетна промоция на таблети

От REVO Pad 22 март 2014 2748 прегледа

RevoSpring е пролетната промоция на RevoPad. С настъпването на пролетта ние ви даваме възможност да закупите таблет RevoPad с над 20% отстъпкаот цената. Само си представете какво означава това! Изгодни таблети на атрактивни цени и от тях 20% отстъпка. Не е необходимо да гадаете. Вижте изгодните цени на таблетите на RevoPad.com

Таблет под 80 лева с две камери

От REVO Pad 22 март 2014 7371 прегледа

Таблет под 80 лева с две камери

Пролетта е сезонът на свежите цветове и положителните емоции. Таблетите RevoPad винаги носят положителни емоции и винаги са оцветени в свежи цветове. За да допринесем още повече за пролетно настроение, с настъпването на първа пролет, ние стартираме пролетната кампания за намаления на таблети над 20%

Двуядрен таблет под 100 лева

От REVO Pad 22 март 2014 7654 прегледа

Двуядрен таблет под 100 леваЗа тези от вас, които започват избора си на таблет от цената, можем да кажем, че сме положили сериозни усилия, за да дадем не едно, а цели две предложения по случай първа пролет 2014. И двете предложения имат пролетни украски - зелено и оранжево.

Мощни таблети на ниски цени

От RevoPad 18 март 2014 5142 прегледа

RevoPad - мощни таблети на ниски цени

С таблетите RevoPad получавате висока производителност на ниска цена. Всеки един от серията, започвайки с най-мощния RavoPad N7 Mini S и завършвайки с бюджетния RevoPad MR793, се характеризира с качествено изпълнение.

Таблет или лаптоп – кое да изберa

От RevoPad 18 март 2014 2991 прегледа

Таблет или лаптопАко се колебаеш какво мобилно устройство би ти било по-полезно, ние сме насреща, за да окажем съдействие.

Първоначално трябва да изходиш от приложението на устройството, което търсиш. Спецификациите на съвременните таблети са съпоставими с тези на лаптопите. Разликата основно е в размера на дисплея и теглото. 

Posted in: Всичко Tags: таблетRevoPad

Ден на свети Патрик - зеленото е хит

От REVO Pad 17 март 2014 2683 прегледа

RevoPad T10

Днес Google, заедно с милиони хора по света почитат Свети Патрик. Историята на Патрик е сложна и спорна. Легендите разказват, че е роден в римско-британско семейство във Великобритания. Баща му е бил дякон. След отвличане от ирландци и множество перипетии, той успява да избяга отново във Великобритания, но е поканен от ирландците през 432 година да се върне и да покръсти ирландците. Според легендите той прави популярна трилистната детелина и зеленият цвят, който е характерен за празненствата на St. Patrick's day.

Безплатни Android игри за таблета RevoPad MR798

От RevoPad 10 март 2014 5871 прегледа

Игри таблетВече си взел своя RevoPad MR798? Чудесно! Нека видим, кои са някои от най-популярните безплатни игри, които ти или малкият палавник вкъщи можете да играете на този таблет.

Таблет за 8ми март. Избери правилния подарък

От RevoPad 07 март 2014 2381 прегледа

Подарък за 8 ми мартС наближаването на празниците представителите на силния пол винаги изпитват затруднения при избирането на подарък. Преди по-малко от месец се чудеха какво да подарят на нежните си половинки за 14 февруари, а сега идва още един празник, който трябва да се отбележи – 8ми март. Идеите за подаръци вече се изчерпват, а вероятно цветята вече ви се виждат банални. И все пак няма жена, която да не се зарадва на огромен и красив букет. Романтична вечеря, билет за кино или нова книга може да ви се струва добра идея за подарък, но сега е момента да изберете нещо ново, нещо различно! RevoPad идва на помощ, за да избереш правилния подарък!

Честит Ден на Жената!

От REVO Pad 07 март 2014 2604 прегледа

Честит Ден на Жената!Google честити Деня на жената с атрактивна анимация и видео, а RevoPad с атрактивна промоция на всички таблети с марка RevoPad. Сега можете да закупите таблет RevoPad на изключително атрактивна цена с 8% отстъпка.

8 март е международен ден на жената

От RevoPad 07 март 2014 4077 прегледа

Честит 8ми мартМеждународният ден на жената се отбелязва всяка година на 8 март. На тази дата през 1857 г. се е състоял първият масов протест на жени в Ню Йорк. Шествието било продиктувано от лошите условия на труд и ниските заплати в шивашките и текстилни предприятия.На 8 ми март 2014 година, над 100 години след тези събития, много от неравенствата между половете са премахнати, а противоречията изгладени. 8 ми март има вече съвсем друг смисъл. Това е ден в който отдаваме почит към нежната половина от човечеството.

Топ 10 безплатни игри за Android

От RevoPad 04 март 2014 18462 прегледа

LEGO City My CityНаправихме списък с топ 10 безплатни игри за Андроид, които може да свалите от Play магазина на Google. Тези игри могат спокойно да се конкурират с тези, които играеш на своя десктоп компютър.

Трети Март е национален празник на България

От REVO Pad 03 март 2014 3214 прегледа

Честит 3ти март!Трети Март 1878 е датата на подписване на Санстефанският мирен договор между Руската и Османската империи, който слага край на Руско-Турската освободителна война. След близо 5 века, турските владетели биват изгонени от България от руските войски и България получава независимост от Османската империя.