юни 2014

Как да изберем подходящ таблет за нашето дете?

От REVO Pad 24 юни 2014 9860 прегледа

Как да изберем подходящ таблет за нашето детеВ последните години смарт технологиите се превърнаха в един от методите, за укротяване на малките калпазани. Дали по време на пътуване или у дома това е един от най-ефикасните начини да получите малко почивка. Интересен е фактът как децата се превръщат в технически гении веднага щом се докоснат до телефон или таблет. С едно докосване на тъч екрана се потапят в един магнетичен свят, от който трудно можем да ги откъснем. Как обаче да изберем таблет за нешето дете? На кои характеристики е важно да обърнем внимание?

Какво е APN?

От REVO Pad 23 юни 2014 17362 прегледа

APN настройки

Access Point Name (APN) e настройка на вашето мобилно устройство, идентифицираща външна мрежа, към която то да се свърже (напр. GPRS, 3G или 4G).

Обикновено вашите АПН настройки се конфигурират автоматично, без да е необходимо да правите промени. Въпреки това поради различни причини, понякога се налага тяхната промяна.

Какво е OGS дисплей

От REVO Pad 22 юни 2014 7942 прегледа

OGS

OGS е съкращение от One Glass Solution, това е актуална технология за производство на тъч екрани. Благодарение на тази иновация дебелината на дисплея се намалява. Технологията премахва въздушното пространство между дисплея и тъчпанела.

Четириядрен 5.5 инчов смартфон с OGS дисплей и GPS

От REVO Pad 22 юни 2014 4584 прегледа

RevoPhone M455 Monster Quadcore

RevoPhone M455 Monster Quadcore е смартфон с иновативен дисплей и 2 SIM карти. Елегантният му корпус се съчетава с надеждност и здравина, за да получите качествено устройство на изгодна цена.

Дисплей

Насладете се на кристалния образ и ярки цветове на RevoPhone M455 Monster. Моделът е с 5.5" OGS MultiTouch IPS екран. Иновативната технология, вложена в дисплея, намалява неговия размер, като премахва въздушното пространство между тъчскрийна и дисплея. Цветовете стават по-наситени и ярки, а работата дори при пряка слънчева светлина не е затруднена.

Осемядрен 5 инчов бял смартфон с 2 сим карти

От REVO Pad 22 юни 2014 4738 прегледа

RevoPhone M851

RevoPhone М851 Octacore е изгоден смартфон с 2 SIM карти. Елегантния бял корпус се съчетава с бърз процесор, за да отговори дори на най-високите изисквания.

Дисплей

Насладете се на качествен образ с 5.0" HD дисплей на RevoPhone М851. Почувствайте зашеметяващата картина с реалистични цветове, без да усетите напрежение в очите дори при дълга работа със смартфона.

Осемядрен 5 инчов тънък смартфон с 2 сим карти и 13 MP камера

От REVO Pad 22 юни 2014 4540 прегледа

RevoPhone K850RevoPhone К850 е качествен смартфон с две SIM карти. Елегантната му визия се съчетава умело с много добри параметри, за да получите най-доброто решение на най-добрата цена. Именно, комбинацията от мощен процесор и изгодна цена е основния фактор, RevoPhone К850 да бъде предпочитания смартфон за мултимедийни и бизнес нужди.

Осемядрен смартфон с 5.5 инчов дисплей и 13 MP камера

От REVO Pad 22 юни 2014 4743 прегледа

RevoPhone M855 Monster Octacore

RevoPhone M855 Monster Octacore e елегантен 5.5-инчов смартфон. Устройството разполага с 2 GB оперативна памет и 16 GB сторидж.

Смартфонът RevoPhone M855 Monster Octacore се отличава с висока производителност, която задоволява дори най-взискателните потребители. Използваният процесор е осемядрения MediaTek MT6592, с тактова честота от 1,7GHz. Бързата скорост на извършване на операции се гарантира и от 2GB оперативна памет и Mali-450 MP видео процесор.

Четириядрен смартфон с 6 инчов дисплей и 2 сим карти

От REVO Pad 22 юни 2014 5321 прегледа

RevoPhone M460

RevoPhone М460 Quadcore e четириядрен смартфон, поддържащ 2 SIM карти. Дисплеят е 6" с 1280 х 720 резолюция. Наслаждавайте се на филми и игри с HD детайлност. Почувствайте завладяващата картина, с невероятно живи цветове. Устройството разполага с две камери - предна (5.0MP), подходяща за видео чат и задна (8MP), за да правите страхотни снимки, които да споделяте с приятели.

Осемядрен смартфон с 6 инчов дисплей и NFC

От REVO Pad 22 юни 2014 4129 прегледа

RevoPhone M860RevoPhone М860 е 6-инчов смартфон с 2 SIM карти. Внедрената в устройството NFC технология позволява високоскоростно прехвърляне на данни на близко разстояние. По този начин може да използвате своя RevoPhone М860 като средство за идентифициране или за извършване на мобилни плащания и всичко това само в едно устройство.

Осемядрен фаблет с 2 сим карти RevoPhone K870

От REVO Pad 22 юни 2014 5165 прегледа

RevoPhone K870RevoPhone K870 е 7 инчов фаблет с 2 СИМ карти базиран на осемядрен процесор. Дисплеят на фаблета е с резолюция 1920 x 1200 и е произведен по технологията LTPS. Основните предимства на тази технология са минималната дебелина на дисплея и ниската консумация на електроенергия. Тази технология дава две сериозни предимства на RevoPhone K870. Дебелината му е само 8.5 мм, а с едно зареждане на батерията фаблета може да работи 8 дни в режим на готовност и около 2 денонощия в режим на разговори в 3G мрежа браузване.

Новите функции на Facebook за мобилното им приложение

От REVO Pad 20 юни 2014 3345 прегледа

Facebook споделяне на музика и филмиFacebook е чудесна платформа за откриване на нова информация и свързване с приятелите ни по цял свят. Всеки ден потребителите споделят невероятно количество съдържание в профилите си, докато в същото време компанията се опитва постоянно да включва допълнителни функции, с които да улесни работата ни. Въпреки разнообразните онлайн услуги и приложения много хора продължават да използват Facebook не само, за да разглеждат снимките и публикациите на приятелите си, но и като основен източник на новини.

Социалната мрежа еволюира непрестанно, което може да се каже и за потребителската и база, която продължава да расте с всеки изминал ден. От компанията вече работят над нова интересна функция, с която ще можем да използваме микрофоните на своите смартфони, за да идентифицираме името на дадена песен или филм, който виждаме по телевизора. Излишно е да споменаваме, че след това можете да ги споделите директно в своите Facebook акаунти по изключително лесен начин, без да се налага да въвеждате никакъв текст.

Спечели $10 с виртуалната валута на Amazon - лесно и бързо

От REVO Pad 20 юни 2014 2369 прегледа

Amazon coinАmazon са най-голямата търговска верига в интернет, но също така продава и собствена серия достъпни таблети с името Kindle Fire. Компанията проявява все по-голям интерес към мобилния сектор и вече представи първия си смартфон, който се казва Fire Phone. Устройствата на Amazon работят с модифицирана версия на Android OS и също така оперират със собствени приложения от онлайн магазина ѝ.

Приложенията са ключови за функционалността на съвременните мобилни устройства и са невероятно допълнение към все по-мощния им хардуер. Компанията вече се похвали, че предлага на потребителите си избор между над 240 хил. приложения и сега стартира интересна промоция в своя уеб сайт. Благодарение на нея собствениците на Android OS могат да спечелят до $10 под формата на нейната виртуална валута, която се казва „Amazon Coins”.

Shazam - Разпознаване на музиката която чуваме с таблет или телефон

От REVO Pad 18 юни 2014 9458 прегледа

ShazamМобилните приложения се превърнаха в най-важния фактор от функционалността на съвременните смартфони и таблети. Онлайн магазините на Google и Apple осигуряват достъп до разнообразна колекция, които ни улесняват във всяка една дейност и задача, която трябва да свършим. Самите компании също така разработват собствен софтуер, който преинсталират на устройствата си и така ни позволяват да се възползваме максимално от функционалността им.

Shazam е най-популярото приложение, за да разберете името на песен, която не знаете как се казва и чувате по радиото в колата си, докато сте в магазина и се движите или разпускате в някое заведение.

Има ли качествени таблети на ниски цени?

От REVO Pad 16 юни 2014 12373 прегледа

RevoPad и RevoPhone

Всеки знае, че в днешно време технологиите се развиват изключително бързо. С тяхното развитие изискванията и на най-обикновения потребител също стават по-високи. Всички търсим по-добър процесор, по-добър дисплей, по-добра батерия и т.н. Защо обаче сме свикнали,че качествените устройства винаги са с високи цени? Има ли качествени таблети на ниски цени? Има, разбира се! За феновете на мобилните устройства ще кажем - Добре дошли в света на RevoPad!

MediaTek MT6572 - процесор за бюджетни смартфони и таблети

От REVO Pad 13 юни 2014 3191 прегледа

MediaTek MT6572

Qualcomm продължава да е най-атрактивния производител на мобилни процесори в индустрията, като тази тенденция вероятно ще се задълбочи след като от NVIDIA oбявиха, че за в бъдеще ще насочат вниманието си предимно към конзолите и автомобилите. MediaTek е един от малкото брандове, който допринася за иновациите в този сектор със своите атрактивни архитектури. Компанията има силно присъствие предимно в ниския и средния клас и вече подготвя премиерата на ново поколение 64-битови чипове.

Posted in: Всичко Tags: МедиатекMediaTekCPUSoC