юни 2014

Как да зареждаме батерията на своя Андроид

От REVO Pad 12 юни 2014 41484 прегледа

Батерия на Андроид устройствоВсеизвестно е, че Андроид устройствата са доста големи консуматори на енергия. Изключени от зарядното устройство повечето андроиди (таблети или смартфони) с интензивно до нормално експлоатиране изкарват не повече от ден и половина или максимум два, докато бъдат сложени отново за презареждане. Ще ви дадем полезни съвети как да удължите живота на батерията, за да се наслаждавате по-дълго на своя  таблет или смартфон.

Играта Angry Birds Epic на таблети и смартфони RevoPad

От REVO Pad 12 юни 2014 4432 прегледа

Angry Birds Epic на RevoPadEpic определено е най-подходящото име за новата вдъхновяваща версия на най-популярната мобилна игра Angry Birds. Разработчиците от Rovio вече ни предупредиха, че тя ще ни предложи най-епичните и зашеметяващи сблъсъци, които сме виждали досега и определено са спазили това обещание. Фантастичният свят на Piggy Island ни пренася в екзотични локации като тропически плажове, мрачни пещери, снежни планини и уникални племенни селища.

Новото предложение на компанията вече може да се изтегли безплатно за iOS, а до броени часове ни очаква и премиерата за Android OS. Приключението на добре познатия ни персонаж Red започва с мисия, при която трябва да върнем обратно откраднатите яйца от злия Wiz Pig. Сюжетът е доста завладяващ и ще ви предостави възможността да освободите пленения Chuck, да откриете първата си пещера и да създадете първото си оръжие.

Изтриване на Google Account и Gmail с информацията в тях

От REVO Pad 11 юни 2014 8441 прегледа

Изтриване на Google AccountGoogle ни предлагат разнообразни софтуерни продукти и услуги, без които трудно бихме могли да свършим работата си или открием съдържанието, от което се нуждаем в интернет. Едва ли има много потребители, които да не се възползват всеки ден от предимствата им, а изтриването на профила ни е доста важно решение. Причината е, че след това ще загубим достъпа до всичките атрактивни предложения на компанията като Gmail, Google Drive, YouTube, Google+ и др.

Все пак, ако сте стигнали окончателно до момента, в който искате да премахнете акаунта си можете да го направите като следвате няколко лесни стъпки.

Gmail акаунт - как да си направим поща

От REVO Pad 09 юни 2014 5236 прегледа

GmailGmail е една от най-популярните услуги на Google, която бе представена от компанията през 2004г. След това само за няколко години тя провокира невероятен интерес сред потребителите и постепенно успя да изпревари най-големите си конкуренти като Yahoo, AOL и Hotmail. Според последните данни Gmail е инсталирана над 1 млрд. пъти на смартфоните и таблетите с Android OS, което е доста впечатляващо постижение.

С регистрирането на акаунт в Gmail, получавате достъп и до другите продукти на компанията като Google+, YouTube, Hangouts, Google Drive и др.

UMTS стандарта и приложeнието му в мобилните GSM мрежи

От REVO Pad 02 юни 2014 3526 прегледа

UMTS

Universal Mobile Telecommunications System (UMTS) е трето поколение мобилна клетъчна система, която е базирана на популярния GSM стандарт. Самата технология е разработена от 3rd Generation Partnership Project (3GPP) и се отличава с висока спектрална ефективност и скорост. UMTS функционира благодарение на три ключови компонента, а именно мрежа за радио достъп UTRAN, основна мрежа MAP и система за идентификация на потребителите със SIM карти.