юли 2014

WhatsApp модификация за смартфони с две сим карти

От REVO Pad 30 юли 2014 4428 прегледа

WhatsAppWhatsApp е едно от най-популярните приложения за комуникация на модерните смартфони и таблети, което ще открием в интернет. Интерфейсът е добре познат и удобен за работа, а  потребителите го използват, за да се свързват бързо с приятелите и познатите си през 3G и Wi-Fi мрежи. Приложението позволява да изпращаме и получаваме чат съобщения, изображения, аудио бележки и дори видео клипове.

През първата година можете да комуникирате с WhatsApp безплатно, а след това абонамента ще ви струва $0,99 за период от всеки следващи 12 месеца. Едно от предимствата на приложението е, че не е необходимо да помните допълнителен логин и парола, тъй като то се свързва с приятелите ви директно от мобилния ви номер и също така ви показва автоматично списък с хората, които познавате и вече са инсталирали WhatsApp.

Как да направим интернет настройки на нашия RevoPad

От RevoPad 24 юли 2014 15197 прегледа

Internet and the worldОтдавна мина времето, когато изречение от типа „Трябва да си вляза в пощата“ би прозвучало абсурдно.Трябва да признаем, че вече никой не използва телефона си с основна цел говорене.

Функционалността на смарт устройствата ни дават безгранични възможности да развихрим въображението си. Вече имаме възможност да слушаме музика, да гледаме телевизия или филми, да изпращаме мейли, да проверяваме профилите си в социалните мрежи и т.н. Но всичко това не би било възможно без връзка с интернет.

А какво е необходимо, за да имаме интернет на нашето смарт устройство? Ето няколко прости стъпки, които ще ви помогнат да настроите интернета на вашия таблет:

Еволюцията на Android през годините

От REVO Pad 23 юли 2014 4783 прегледа

Еволюция на AndroidАndroid OS извървя доста дълъг път, за да се превърне от алтернативен софтуер в най-популярната мобилна операционна система на пазара. Платформата е само на шест години, но това е време, което в технологичната индустрия има много по-различни измерения. Придобиването на основаната от Анди Рубин компания, Android Inc. от Google постави началото на ера, която и днес доминира тази все по-атрактивна и доходоносна пазарна ниша.

Голямата част от анализаторите тогава оставаха доста скептични относно възможността този софтуер да постигне успеха, който създателите му очакваха от него. Негативните им прогнози, обаче се оказаха безпочвени, тъй като днес над 1 млрд. мобилни джаджи оперират с Android OS.

Как да оптимизираме програмите си на Андроид устройството ни

От REVO Pad 21 юли 2014 6385 прегледа

Как да оптимизираме програмите си на нашето Андроид устройствоMoбилните ни устройства се превърнаха в най-популярните джаджи за намиране на информация и основно средство за достъп до приятелите ни в социалните мрежи. Големите им дисплеи ги правят удобни за гледане на видео, а вградените високоговорители за слушане на музика в моментите, когато трябва да пътуваме. Вероятно всеки от нас иска да има постоянно на смартфона или таблета си максимално повече приложения, игри, снимки, клипове и музикални парчета, за да се забавлява непрестанно.Твърде често, обаче инсталирането на много заглавия се отразяват негативно не само на живота на батерията, но и на скоростта на работа. RevoPad е бранд, който винаги се е стремял да не допуска компроси с високата производителност и това е отличителна характеристика на всеки един негов продукт. Все пак има няколко съвета, които ще ви позволят допълнително да оптимизирате работата на своята мобилна джаджа.

Eкшън и аркадни игри, които поддържат мултиплейър режим

От REVO Pad 17 юли 2014 5051 прегледа

Игри, които поддържат мултиплейър режимВсе по-бързите процесори на мобилните ни устройства ни предоставят разнообразни възможности да се забавляваме в свободното си време. Вероятно всеки потребител разполага с поне няколко инсталирани игри на смартфона и таблета си, които му помагат да се зареди с положителни емоции в скучните моменти. Няма никакво съмнение, че това е един от най-приятните начини да се откъснем от ежедневието си, докато се опитваме да преминем през всички препятствия, пред които те ни изправят и сме потънали изцяло в дисплеите на любимите си джаджи.

Клавиатурата SwiftKey за бързо писане на вашата джаджа

От REVO Pad 16 юли 2014 5443 прегледа

SwiftKeyУмните приложения за най-популярните платформи представляват сърцето на многофункционалните ни мобилни устройства. Независимо дали искаме да се свържем с даден човек, открием желаната от нас информация, редактираме снимките или клиповете си или искаме да създадем друг документ нищо не би било възможно без тях. Android OS ни предлага възможност за избор от над стотици хиляди заглавия, които са оптимизирани за смартфоните и таблетите ни.

Как да изберем подходящ таблет?

От REVO Pad 15 юли 2014 13506 прегледа

RevoPadНякои хора все още не знаят какво е таблет. Ние ще го обясним като мостът между смартфоните и лаптопите. Устройствата представляват интересна комбинация съчетаваща в себе си компактността на смартфоните с по-мощния процесор, характерен за лаптопите. Но вместо всеки път да се борите с тежкия Windows, таблетите тежат доста по-малко и притежават операционна система фокусирана върху сензорите и докосването. Преносимото устройство е мощен инструмент, който в последно време се превърна в пръв приятел на човека.

Летен купон на плажа с фестивала BRAZZOBRAZZIE

От REVO Pad 11 юли 2014 3886 прегледа

Снимай и сподели купона на плажа с RevoPad

Летният сезон вече настъпи и отново ще ни предложи много положителни емоции, весело настроение и незабравими мигове. Сега е времето, в което всички ние в една или друга степен нямаме търпение да отидем на почивка и да се отърсим от динамичното ни ежедневие. Красивата ни родина за щастие ни предлага невероятно много места за отдих, в които да потънем в пълна хармония с природата, която ни заобикаля. Едва ли има по-хубаво място за забавление от Черноморието, което сега в продължение на три дни ще се превърне в източник на приятна, вдъхновяща музика и незабравимо изживяване, на което трудно може да устоите.

 

Пъзел игри в Google Play

От REVO Pad 10 юли 2014 4838 прегледа

Пъзел игри за AndroidЕлектронните устройства, които използваме всеки ден в ежедневието ни са непрестанен източник на забавление за всички нас. Смартфоните и таблетите ни позволяват не само да свършим бързо работата си, да открием най-бързия път до дадена локация или да синхронизираме информацията между джаджите си, но и да прекарваме приятни часове докато играем или се наслаждаваме на любимите си приложения.

Игрите вероятно са най-добрият начин да се откъснем от задачите си, след като сме спечелили малко време за себе си. Едва ли има по-подходящо средство да се забавляваме от класическите пъзел игри, които набират невероятна популярност сред потребителите.

Какво е OTG

От REVO Pad 07 юли 2014 15766 прегледа

OTGOTG е съкращение от USB OTG (USB On-The-Go). Телефони с OTG поддръжка позволяват на своите собственици да свързват допълнителни устройства чрез micro USB порта.

Ако телефона ви няма слот за SD карта и е с ограничено пространство за съхранение на данни, чрез OTG кабел може да прехвърляте файлове на USB флаш памет или външен хард диск.

Как да поддържаме своето Андроид устройство чисто и бързо?

От REVO Pad 07 юли 2014 34650 прегледа

Как да направим своето Андроид устройство по-бързоВече имате андроид устройство? Таблет или смартфон, а може би фаблет? В такъв случай ще трябва да се грижите за него, така, както се грижите за всяка от ценните си вещи, ако желаете да ви служи вярно и безаварийно. Андроид е операционна система и макар да е за мобилни устройства, той изисква грижи и поддръжка, както всяка друга операциона система.

Алтернативите на Google Plаy

От REVO Pad 04 юли 2014 4235 прегледа

Пътуване с RevoPhoneGoogle Plаy e ключов фактор за популярността на мобилните устройства с Android OS на пазара, тъй като ни позволява да работим със стотици хиляди приложения. Благодарение на тях можем да улесним работата си, като в същото време се възползваме от пълния потенциал на своята джаджа. Понякога, обаче откриването на приложението, което търсим може да е доста трудна задача, а някои държави дори блокират достъпа до Google Play.

От своя страна това може да се превърне в голям проблем особено, ако ни предстои дълго пътуване. Все пак интернет предлага решение на тази ситуация, тъй като в уеб пространството има и други онлайн магазини за Android OS, от които можете да изтегляте разнообразни и практични приложения на мобилните си устройства.

SMS комуникацията с Revopad и Android приложенията

От REVO Pad 03 юли 2014 3211 прегледа

Комуникация с RevoPhoneКомуникацията никога не е била толкова достъпна и лесна, както сега, което дължим на интернет и съвременните технологии. Мобилните ни джаджи ни гарантират, че винаги ще имаме достъп не само до приятелите и любимите си хора, но също и до информацията, от която се нуждаем и интересуваме във всеки един момент. Независимо дали искаме да се обадим, да напишем съобщениe или разгледамe даден Facebook профил едва ли има по-добър начин да го направим от своите смартфони или таблети.

Много потребители продължават да използват предимно SMS съобщения, за да комуникират и това е причината все повече компании да разработват собствени софтуерни решения, които да ни улеснят в този процес. Все пак има няколко приложения, които превъзхождат със своята функционалност всички останали заглавия, които ще откриете в Google Play.

Как да изтегляме безплатно музика от устройствата RevoPad

От REVO Pad 02 юли 2014 14036 прегледа

Безплатно изтегляне на музика с устройствата RevoPadМобилните устройства, които използваме непрекъснато в ежедневието ни превърнаха достъпа до аудио и видео съдържание в лесна, приятна и дори забавна задача. Няма нищо по-хубаво от това в напрегнат момент да извадите своя елегантен и бърз смартфон, за да откриете любимото си парче и да се потопите изцяло в него. Независимо дали закъснявате за среща, седите удобно на дивана или пътувате до непозната дестинация - музиката, която харесвате е чудесна компания и може винаги да бъде близо до вас.

Гласови напомняния с Google Now в устройствата на RevoPad

От REVO Pad 02 юли 2014 4169 прегледа

Google NowGoogle Now е многофункционална услуга, която подобрява работата на устройствата с Android OS и е разработена от компанията като директен конкурент на персоналния асистент Apple Siri. Благодарение на нея можем лесно да управляваме работата на смартфона или таблета си, като използваме единствено гласа си. Иновативното предложение на Google претърпя доста сериозна еволюция след премиерата си през лятото на 2012г.

Едно от последните нововъведения в Google Now е възможността да създаваме бързо напомняния, като използваме само гласови команди.