август 2014

Играта "Стани тестов пилот на RevoBeats" стартира

От REVO Pad 27 август 2014 3576 прегледа

revobeats игра - спечели слушалки"Стани тестов пилот на RevoBeats" и спечели чифт слушалки RevoBeats тече с пълна сила. Само за един ден над 200 фена на хубавата музика споделиха какво е за тях хубавата музика и как достигат до нея. Тези, които не са безразлични към музиката, могат да го направят тук.

Авторите на 100-те най-интересни коментара, избрани на случаен принцип, ще получат подарък - по един чифт слушалки RevoBeats и ще се радваме, ако споделят мнението си за тях.

Безплатни приложения за навигация за устройствата на RevoPad

От REVO Pad 21 август 2014 13433 прегледа

GPS навигацияЛетният сезон е идеална възможност да се откъснем от натовареното си ежедневие и заслужено да се отдадем на почивка. Разбираме се винаги, когато тръгнем на път е необходимо да помислим за GPS навигацията, която да ни улесни максимално в достигането до желаната локация. Google Maps е много добра услуга в това отношение, но в същото време можем да използваме и други алтернативни предложения.

Как да тренираме ума си с устройствата на RevoPad

От REVO Pad 18 август 2014 3863 прегледа

приложения за ума с revopadМобилните ни джаджи ни предлагат чудесни възможности да се забавляваме и разпускаме в свободното си време. Каква по-добра възможност от това да стимулираме ума си, докато пътуваме, разпускаме на плажа или се излежаваме в парка? Платформата Android OS предлага доста приложения, които могат да ви помогнат в тази цел.

Ние сме подбрали четирите най-добри приложения, които ше ви позволят да стимулирате максимално мозъчната си дейност. Благодарение на тях ще си гарантирате не само дълги часове забавление, но също ще научите и много нови и полезни неща.

Телефони до Смартфони. Дългият път на еволюцията

От REVO Pad 14 август 2014 8318 прегледа

Eволюцията на съвременните технологии постепенно превърна базовите мобилни телефони, които бяхме свикнали да използваме дълги години в многофункционалните, практични и бързи смартфони, които използваме днес. Сензорни дисплеи, медийни плейъри, GPS чипове и разнообразните приложения са ключовите характеристики на този тип устройства. В момента моделите с Android OS доминират пазара, като причината за това е, че операционната система е с отворен код и безплатна за производители, което провокира интереса на повече компании към нея.

Няма никакво съмнение, че тя ще продължи да бъде водещ фактор в развитието на индустрията и в следващите няколко години. Концепцията за мобилния телефон се появява за първи път в главата на Александър Бел, който създава подобно устройство още през 19-ти век. Разбира се в последните десетилетия тази иновация е претърпяла невероятна еволюция, за да превърне в реалност съвременните ни устройства. Първоначалната идея за телефон е това е да апарат, който е в състояние да приема звук и така да улесни комуникацията между тях.

Слушалките с микрофон повишават производителността на работата ни

От REVO Pad 13 август 2014 3430 прегледа

Слушалки с микрофонКомуникацията между хората е един от основните процеси в съвременният бизнес. Много от вас прекарват часове на телефона в разговори с колеги. Вероятно знаете, че е много уморително и досадно, когато връзката е лоша, отсрещната страна говори на спикърфон и звучи все едно се обажда от банята.

Друг сериозен дразнител са слушалките с bluetooth. Много често те са източник на неприятен шум, който ние не чуваме, но отсрещната страна чува и се налага да търпи.

Особености на смартфоните с две сим карти

От REVO Pad 13 август 2014 17795 прегледа

смартфон с две сим картиВсеки един от нас е виждал подобни SIM карти, без които иначе нямаше да можем да комуникираме от съвременните смартфони. Невероятното развитие на технологиите позволи те да бъдат все по-малки, но в същото време да съхраняват в себе си повече информация. В голяма степен те копират дизайна на мобилните процесори и представляват малки компютърни чипове, които поддържат популярните GSM мрежи.

Самата технология работи на различни честотни диапазони като 850, 900, 1800 и 1900MHz, в зависимост от различните мобилните оператори в държавите. В същото време много допълнителни SIM услуги ни позволяват лесно да пренасяме информацията от целия си списък с контакти. Така спокойно можем да използваме няколко устройства едновременно без да въвеждаме ръчно всеки един от номерата, които използваме.

Как да изберем подходящи слушалки

От REVO Pad 13 август 2014 6062 прегледа

слушалки с микрофонМузиката е чудесен начин да разпускаме и да се откъснем от динамичното ни ежедневие, а смартфоните и таблетите са чудесен начин да се забавляваме с любимите си парчета, когато сме в движение и пътуваме. Доброто ни настроение винаги зависи от подобни фактори и именно заради това, трябва да обръщаме специално внимание на аксесоарите за мобилните ни джаджи.

Покупката на Bluetooth високоговорител е добро решение, което е ограничено единствено до домовете ни. Именно заради това аудио слушалките са най-търсения и полезен аксесоар за устройствата ни, с който винаги можем да се наслаждаваме на любимата си колекция от музикални файлове.

Какво e Smartphone? Кратка история.

От REVO Pad 13 август 2014 6048 прегледа

смартфон

Само преди няколко години използвахме персоналните си компютри за достъп до интернет, но това се промени много бързо и незабелязано за много потребители. Понятието за т.нар. „ умен телефон“ се появи много скоро, но днес е дума, която нито един от нас не осъзнава колко често използва в ежедневието си. Вероятно не знаете, но компанията Ericsson е първата, която въвежда това наименование, което се случва през 2000г.

Постепенно през годините една идея, която на пръв поглед изглеждаше футуристична се превърна в иновация, без което днес не можем. Представете си, че бързате и смартфона ви не е под ръка, едва ли бихте могли да намерите локацията или информацията, която ви трябва.

Мобилни телефони, Смартфони, Таблети накъде ще продължи еволюцията

От REVO Pad 11 август 2014 4382 прегледа

Смартфони RevoPhoneВероятно ви прави впечатление, че много области от живота търпят очаквани и неочаквани обрати. Различни индустрии и продукти западат, други пък са в постоянен възход. Естествено нищо на този свят не е вечно, но прави впечатление, че някои неща са много вечни. Едно такова нещо е информацията и по-точно нейната обработка, съхранение, пренос и анализ.

Как да влезем в gmail.com с RevoPad, RevoPhone

От REVO Pad 08 август 2014 4659 прегледа

Gmail за RevoPad и RevoPhoneGmail.com е една от най-добрите и най-сигурни безплатни пощи. Едно от основните предимства на пощата е нейната безотказност, бързина и сигурност. Структурата на сървърите на Google е построена по такъв начин в световен мащаб, че вие на практика достъпвате информацията в пощенската кутия от най-близкият до вас сървър, което гарантира бърз достъп и сигурност. Другото голямо предимство е, че връзката се осъществява посредством SSL протокол, което затруднява нейното "подслушване" от трети страни.

Как да разберем каква е силата на Wi-Fi покритието

От REVO Pad 07 август 2014 10093 прегледа

Каква е силата на Wi-Fi покритиетоMного потребители продължават да предпочитат попуярните Wi-Fi мрежи, за да си осигуряват достъп до интернет, когато пътуват. Предимствата на подобен подход са доста и вероятно най-важното от тях е, че не се налага да плащаме излишни средства.

Твърде често ни се налага да търсим в Google Play приложения, които да подобряват скоростта на достъп до интернет. Понякога, обаче този процес не само ни губи време, но и излишни нерви и затова сега ви представяме списък с няколко доста полезни приложения. Благодарение на тях ще можете виждате и използвате винаги пълния потенциал на безжичните мрежи.

Направете математиката забавна с таблети и смартфони Revopad

От REVO Pad 06 август 2014 3862 прегледа

Математиката е забавна с RevoPadМобилните устройства са мултифункционални джаджи, които ни позволяват да извършваме всевъзможни задачи, докато пътуваме. Смартфоните и таблетите са полезни продукти, които ни позволяват много по-лесно да свършваме ежедневната си работа и да се забавляваме с мултимедийните си файлове.  Невероятната им популярност се дължи предимно на огромния брой приложения, които сa достъпни за водещите мобилни платформи на пазара.

Модерно образование с приложения за таблети и смартфони

От REVO Pad 04 август 2014 4834 прегледа

Модерното образование с таблетДинамичното ежедневие, в което живеем, дългия работен ден и многото задължения, с които сме натоварени, често не ни оставят възможност да бъдем пълноценни по начина, по който искаме. Без значение колко добре се развиваме в дадена сфера никога не е късно да открием нови хоризонти, като научим полезни и интересни неща.

Мобилните ни джаджи са неизменни спътници в ежедневието ни, а постоянния достъп до интернет, който ни предлагат е чудесна възможност да бъдем креативни винаги, когато сме в движение.

Kак да използваме Firefox OS на таблети и смартфони Revopad с Android

От REVO Pad 01 август 2014 4283 прегледа

Firefox OS на RevoPadАndroid OS е най-популярната мобилна платформа и ви предлага удобен за работа с интерфейс и разнообразна колекция от приложения, които са разделени в различни категории. Софтуерът на Google е с отворен код и също така е безплатен за производителите, а това е основна причина за навлизането на все по-атрактивни и достъпни смартфони и таблети на пазара.