септември 2014

Таблет или електронна книга?

От RevoPad 27 септември 2014 16012 прегледа

Ако трябваше да отговорим съвсем кратко на този въпрос, щяхме да ви кажем, че това е като да сравнявате калкулатор с лаптоп – едното е предназначено само за смятане и нищо повече.

Да освежим и разкрасим Андроида си с "Go Launcher"

От RevoPad 23 септември 2014 10775 прегледа

 И още за това какво е Go Launcher”и каква е ползата от него.

 За пълноценната наслада от ползването на една мобилна джаджа играе голяма роля и това, което се крие под заключения екран, а именно облика на Андриода.

Обликът на вашия Андроид може да бъде тотално изменен с Go Launcher !

Смартфони на ниски цени за всеки са вече факт на българският пазар

От REVO Pad 23 септември 2014 5638 прегледа

Смартфони на ниски цениСмартфоните Revo започват да стават значима част от ежедневието на все повече хора. С радост можем да отблежим, че успешно изпълняваме мисията си - Революционни технологии на революционни цени. Revo предлага качество не отстъпващо на лидерите в индустрията, на цени достъпни за все по-голям кръг любители на технологиите. Друго важен показател, с който се гордеем, това е надежността. Продуктите, които предлагаме просто не се развалят, а времето за престой в сервиза е под седмица, цените на резервните части не надвишават 200 Лв. Можем още да се хвалим с постигнатото, но нека да погледнем какво интересно предвиждаме да се случи с цените на смартфоните в най-близко бъдеще.

Телефон за музика

От REVO Pad 17 септември 2014 5083 прегледа

Телефон за музикаМузиката е част от живота на всеки, дори и да не си го признава. Едва ли има човек, който твърдо да заяви - аз не обичам музика. За голяма част от нас тя е източник на вдъхновение и наслада и с развитието на технологиите всеки е достигал до нея по различен начин.

Дълго време, изпълнявана от придворни оркестри, тя е била достъпна само за избрани, но нещата се променят бурно. фонографа/грамофона, после радиото, след него магнетофона, после касетофона, CD плеъра, MP3 плеъра докато стигнем до устройството, което днес ни придружава неизменно навсякъде - смартфона. Едва ли ще се изненадате от факта, че днес музика слушаме най-често през смартфон, компютър или друго мобилно устройство.

RevoBeats слушалки с микрофон

От REVO Pad 16 септември 2014 3588 прегледа

RevoBeats слушалки с микрофонЛюбимото ни музикално съдържание е навсякъде около нас, независимо дали се намираме в домовете си, работим със служебния компютър или пътуваме. Вграденият капацитет на мобилните ни джаджи позволява да съхраняваме огромно количество от песни, които да са на една ръка разстояние винаги, когато сме в движение. Набиращата популярност на българския пазар, компания RevoPad предлага на потребителите си висококачествени аудио слушалки на цена, която определено ще ви изненада.

50% отстъпка за първият учебен ден на таблети RevoPad

От REVO Pad 15 септември 2014 5344 прегледа

50% отстъпка за първият учебен ден на таблети RevoPadПървият учебен ден е изпълнен с много емоции. Ние от RevoPad се постарахме да дадем своя принос за това тези емоции да бъдат положителни. Днес много малчугани ще получат жадуван подарък, а много техни родители ще изпитат удоволствието да могат да си позволят да подарят така желания таблет и благодарение на RevoPad - така достъпен.

Първи учебен ден. RevoPad готви изненада за учениците

От REVO Pad 15 септември 2014 3169 прегледа

Изненада за първия учебен денМожем много да говорим за и против технологиите и децата, но каквото и да кажем истината е само една - технологиите ще навлизат все по-бурно в образованието. Нека си припомним, че гениалните български програмисти са израстнали не в полята от червени домати по време на социализма, нито в нивята на Златна Добруджа. Те се появиха поради факта, че през 80-те години на миналия век имаше компютър почти във всяко училище и всички, които имаха хъс и желание за близък контакт с технологиите го направиха и голяма част от тези девойки и младежи пожънаха световна слава.

Какви са характеристиките на качествената музика?

От RevoPad 13 септември 2014 3531 прегледа

Качествената музика По време на играта „Стани тестов пилот на RevoBeats” имахме възможност да проследим мненията на феновете на качествената музика. За някои качествената музика е въздействаща на емоциите и духа, но за други тя се определя от техническите ѝ характеристики.

Смартфон RevoPhone K850 KitKat - Какво има в кутията

От REVO Pad 13 септември 2014 4533 прегледа

Какво има в кутията на RevoPhone K850 KitKatТук ще разгледаме съдържанието на аксесоарите,които вървят комплект с RevoPhone K850 KitKat Octacore. Безспорно самият смартфон е обект на огромен интерес и с основание засенчва аксесоарите в комплекта,но те също заслужават вашето внимание. Вижте какво има в комплекта.

Телефон, GSM, Смартфон какво следва

От REVO Pad 13 септември 2014 4866 прегледа

Телефон, GSM, Смартфон какво следваНа 10 Март 1876 Александър Бел успява да предаде посланието до своят асистент "Г-н Уотсън, елате тук, искам да ви видя. Изобретението Телефон вече е създадено. Тук ще ви разкажем най-любопитните моменти от дългият път на телефона, през GSM до Смартфоните, такива каквито ги познаваме днес. Ще се опитаме също да прогнозиреме развитието на тези технологии. Какво още да очакваме от смартфоните? А може би бъдещето принадлежи на коренно различна технология за кято още не подозираме?

Таблети срещу книжни учебници

От REVO Pad 11 септември 2014 4154 прегледа

Таблет или книжен учебник

Задължителните години, които прекарваме в училище може понякога да ни се струват досадни и неприятни, но е факт, че именно там получаваме знанията, които  след това формират характерите ни такива каквито са те днес. Информацията, която асимилираме през този години е именно онази основа, която ни позволява сами да формулираме възгледите и разбиранията, които след това използваме, за да се развием професионално по най-добрия възможен начин. Няма никакво съмнение, че годините прекарани в училище са едни от най-важните в живота ни и за това трябва да обърнем специално внимание на наближаващия старт на годината, в която децата ни отново ще се озоват в класната стая.

Една от най-важните задачи пред нас в тази ситуация е да успеем да купим и оборудваме учениците ни с най-важните приспособления и тетрадки, които са необходими за нормалното усвояване на информацията и протичането на учебния процес. Разбира се това далече не е лесна задача, но пък благодарение на технологиите можем значително да улесним постигането на тази цел. Покупката на таблет е чудесно решение, която позволява на детето ви не само да се докосне до съвременните иновации и да свикне с тях, но и да е много по-мотивирано да учи и обогатява знанията си.

Разпознаване на лица с RevoPhone K850 KitKat Octacore

От REVO Pad 10 септември 2014 5397 прегледа

Разпознаване на лица с RevoPhone K850 KitKatСлучвало ли ви се е да срещнете за миг човек, който да предизвика у вас силни положителни емоции и когато осъзнаете това да установите,че единстерното, което знаете за този човек, е неговото малко име и по някаква случайност имате негова снимка в телефона си RevoPhone K850 KitKat. Първото нещо,което ще ви хрумне е да напишете в Google Мария или Иван ... не това няма да помогне, но вижте ако добавите и снимката...?

Разпознаване на песни с RevoPhone K850 Kitkat

От REVO Pad 10 септември 2014 3777 прегледа

RevoPhone K850 KitKat ShazamМного често ни се случва да чуем песен, която много ни харесва, но да не знаем как се казва и от кого се изпълнява. Е това вече е минало. Тук ще ви представим няколко приложения за разпознаване на песни със Смартфонът  RevoPhone K850 KitKat

GSM постави основата за съвременните Смартфони

От REVO Pad 10 септември 2014 5482 прегледа

GSMGSM е съкращение от Global System for Mobile Communications, а в самото начало пълното наименование е било Groupe Spécial Mobile. Разработката на стандарта започва през далечната 1982 година от няколко международни телекомуникационни организации, които формират Groupe Spécial Mobile със седалище в Париж (Франция, не Тексас). Така започва развитието на една бурна индустрия, която с гордост може да се похвали с флагмана си на 2014 г. RevoPhone K850 KitKat. GSM ли е RevoPhone K850? Не, разбира се. Той е повече компютър, но ако нямаше GSM, сега нямаше да може да се похвали със своята многофункционалност.

Как да направим ученето лесно и забавно

От RevoPad 10 септември 2014 5463 прегледа

Study RevoВ днешно време таблетите са основно средство за забавление на много от децата. Смарт устройствата бързо успяха да заместят иначе толкова популярните конзолни и компютърни игри. Да, истината е, че всеки родител малко или много страда от факта, че детсвото се промени толкова драстично. Децата вече не изгарят от нетърпение да тичат навън, а вместо това сядат пред компютъра вкъщи и може цял ден да не им чуете гласа. Как обаче се отразява това на детското мислене? Детето ви няма да се откаже от смарт устройствата. Те се превърнаха в ежедневие за всеки единот нас. Как обаче да обърнете това в своя полза?