септември 2014

Смартфон с KitKat

От REVO Pad 10 септември 2014 4443 прегледа

RevoPhone K850 KitKatRevoPhone K850 KitKat се радва на завидна популярност на пазара не само поради достъпната си цена, а и поради уникалният микс от параметри. Както вече споменахме, това е осем ядрен процесор, IPS екран с OGS технология, както и още много други. Всичко това облечено в новата операционна система Android KitKat прави RevoPhone K850 KitKat един от най- бързите Смартфони на пазара. 

В тази публикация ще ви разкажем за някои отнай- интересните и полезни функции на Android KitKat достъпни в RevoPhone K 850 KitKat Octacore.

Най-евтиният смартфон на пазара

От REVO Pad 10 септември 2014 5455 прегледа

Най-евтиният смартфонНяма да скрием изнендата, че при преглед на форумите и социалните мрежи виждаме множество коментари от наши клиенти, които определят RevoPhone K850 KitKat Octacore като най-евтиния смартфон.

Най-подходящите таблети за ученици

От REVO Pad 10 септември 2014 3714 прегледа

Най-добрите таблети за ученициНаближаването на учебната година е чудесна възможност да помислите как да позволите на детето си да се докосне до най-съвременните технологични иновации, като в същото време улесните значително начина, по който то се образова и асимилира информацията в училище. Едва ли има по-добър инструмент за постигането на тази цел от смартфоните и таблетите, които използваме всеки ден и са достъпни на все по-достъпни цени. Мобилните ни джаджи са най-яркия пример за иновациите в последните години и революцията на интернет, а невероятните им възможности вече промениха изцяло начина, по който откриваме и съхраняваме информация.

С таблет на училище

От REVO Pad 09 септември 2014 4701 прегледа

С таблет на училищеТехнологиите промениха изцяло начина, по който откриваме, консумираме и дори обработваме информацията и в най-голяма степен дължим това на мобилните ни джаджи, които вече се превърнаха в неизменна част от нашето ежедневие. Наближаването на учебната година е причината сега да насочим вниманието ви към ползите и предимствата на все по-достъпните таблети в обучението на децата ни. Компактните им размери, огромната колекция от приложения, допълнителните аксесоари, дългия живот на батерията и ниските им цени определено се очертават като най-важните им преимущества.

Доброто настроение идва с качествена музика

От RevoPad 08 септември 2014 3162 прегледа

RevoBeats GameМузиката е начин на живот, начин на мислене, тя е начинът по който всеки изразява себе си. Разкрива най-съкровенните ни желания, мотивира ни, повдига настроението ни. Понякога дори ни помага да кажем това, което иначе се страхуваме да признаем.

В играта "Стани тестов пилот на RevoBeats¨ ви попитахме какво според вас е качествена музика и как достигате до нея. Всъщност качествената музика е като пръстовият отпечатък – индивидуална за всеки. Всички ние имаме своята качествена музика - понякога я слушаме силно в колата, друг път си припяваме тихо или си тананикаме някоя мелодия наум. Важен е начинът, по който музиката ни кара да се чувстваме. За да повдигнем настроението и качеството на музиката, която слушате, решихме да подарим на най-големите запалянковци по един чифт слушалки RevoBeats J71.

Как да бъдем винаги информирани за времето с устройствата на RevoPad

От REVO Pad 08 септември 2014 5961 прегледа

Как да бъдем винаги информирани за времето с устройствата на RevoPadКапризите на времето могат да провалят всяко едно пътуване и именно заради това трябва да сме винаги информирани за актуалната прогноза. Силен дъжд или вятър би могъл да превърне разходката в планината или почивката на морето в кошмарно преживяване.

Все пак има доста приложения, които ще превърнат смартфона или таблета ви във впечатляващ инструмент, с който винаги да следите промените в метеорологичните условия.

Така не е необходимо да се притеснявате, тъй като във всеки един момент ще знаете какво да очаквате. Ето и кои са най-добрите от тях:

Смартфони цени и тенденции

От REVO Pad 06 септември 2014 4754 прегледа

СмартфониМного често наши клиенти питат как се формират цените на смартфоните. Ценообразуването на мобилните устройства е сложна и нелека задача, предвид факта, че те са изградени от над 500 различни компонента, за много от които повечето потребители не подозират. Ние от Revo работим непрекъснато върху оптимизацията на цените на нашите устройства с единствената цел да направим цените на смартфоните RevoPhone още по-достъпни.

От хартията до таблетите - еволюцията на човешкия интелект

От RevoPad 05 септември 2014 3758 прегледа

 

Ако настоящата статия трябваше да бъде под формата на една единствена дума, то тя със сигурност щеше да е „еволюция“. Но за разлика от еволюцията на човешкия вид, която е траела милиони години, еволюцията на технологиите - плод на гениалния човешки интелект, претърпя коренно изменение само за последните 10-15 години.

Oт GSM до LTE мрежите еволюцията на мобилните стандарти

От REVO Pad 05 септември 2014 8203 прегледа

Oт GSM до LTE еволюцията на мобилните стандартиМетодите за комуникация, с които разполагаме днес са буквално неограничени, което дължим предимно на интернет революцията и популярността на съвременните мобилни устройства, като смартфони и таблети. Първото поколение на настоящите клетъчни стандарти, а именно 1G се появи още през 1981/1982г. и оттогава досега приблизително на всеки десет години ставаме свидетели на нов стандарт, който го надгражда като функционалност.

Концепцията за 3G мрежите се появи през 1998г., а през 2008г. бяха въведени и четвъртото поколение 4G мрежи. Невероятните възможности на съвременните смартфони и таблети зависят изцяло от поредица телекомуникационни стандарти, без които нямаше да можем да извършваме дори елементарни задачи от тях. Именно заради това сега ви обръщаме внимание на начина, по който тези технологии се развиха през последните години.

Да се откъснеш от реалността с RevoBeats

От RevoPad 04 септември 2014 2855 прегледа

RevoBeats GameКоя е музиката, която те кара да подскачаш? А тази, която те въдхновява? Музиката е ежедневие за всеки един от нас. Поредното доказателство за това е играта RevoBeats,  в която се включиха толкова много фенове. Страстта към музката накара участниците да развихрят въображението си, да се гмурнат в дълбините на най-съкровенните си желания и да изкарат на яве цялото творчество, което притежават. Ние от Revo подкрепяме творческия ентусиазъм и с огромно удоволствие награждаваме още няколко участника с атрактивния музикален аксесоар  - слушалките RevoBeats J71

Най-добрите алтернативни браузъри за устройства RevoPad

От REVO Pad 04 септември 2014 6819 прегледа

Най-добрите алтернативни браузъри за устройства RevoPadGoogle Chrome, Mozilla Firefox и Opera са най-популярните десктоп браузъри, които също така имат и атрактивни мобилни версии. Вероятно всеки един от нас използва поне един от тях, за да гарантира достъп до любимите си страници в интернет.

Добре е да знаете, че Google Play предлага и много разнообразни алтернативни приложения, които имат лесен за употреба интерфейс и се отличават с бърза скорост на работа. Благодарение на тях ще опитате не само нещо различно, но и ще се убедите, че сърфирането в интернет може да е още по-лесна и приятна задача. Ето и кои са най-функционалните алтернативни браузъри за устройствата с Android OS:

Kачествената музика те кара да настръхнеш

От RevoPad 03 септември 2014 3849 прегледа

Музиката и технологиите са неразделни. Признайте си  - много от вас са се запалили по музиката покрай технологиите, а други по технологиите покрай музиката. а ние от Revo сме пристрастени към музиката и технологиите, но най-вече по мнението ви за продуктите, които предлагаме. Дали те ви носят удолетворение или разочарование.

Вече втора седмица върви играта на RevoBeats в която искаме да споделите какво за вас е качествената музика и как достигате до нея. От днес започваме да публикуваме най-интересните според нас постове, а техните автори ще получат по един чифт слушалки RevoBeats J71 с молба да споделят мнението си  и да изпратят линк към него.

Вижте някои от най-интересните коментари, които ни накараха да настръхнем и спечелиха на авторите си страхотните RevoBeats J71

Какво представляват сензорите за пръстови отпечатъци в смартфоните

От REVO Pad 03 септември 2014 5424 прегледа

Какво представляват сензорите за пръстови отпечатъци в смартфонитеС всеки изминат месец смартфоните ни стават все по-функционални джаджи, които променят изцяло начина, по който прекарваме ежедневието си и откриваме приятелите си и информацията, от която се нуждаем в интернет. Именно това са устройствата, които в най-голяма степен се възползват от най-новите иновации в индустрията.

Всеки нов модел на водещите компании вече има все по-мощен хардуер, по-бърз процесор, по-впечатляваща камера и по-голям дисплей. От своя страна това са тенденции, които не само ще променят възможностите на смартфоните, но ще ни улеснят значително и в нашата работа с тях.

Вече видяхме първите модели на пазара, които имат сензори за пръстови отпечатъци и се очаква това да е характеристика, която постепенно ще става все по-важна за големите компании. Разбира се, както всеки един компонент на мобилните ни устройства тя крие своите положителни и отрицателни страни. Ето и какви са причините да обърнем по-сериозно внимание на тази иновация:

Новият RevoPhone K850 KitKat е тук

От REVO Pad 01 септември 2014 12079 прегледа


RevoPhone K850След огромния интерес към първата версия на осем ядрения флагман RevoPhone К850 на популярната българска марка Revo, имаме възможността да ви представим и следващата му подобрена версия - RevoPhone K850 KitKat. Успехът на предходния модел, който беше с версия на операционната система 4.2 (Jelly Bean) бе неочаквано добър - само за няколко дни след пускането му на пазара бяха разпродадени десетки бройки. Още с появяването си RevoPhone К850 сякаш разбуди така или иначе позадрямалия смартфон пазар - огромна част от Андроид потребителите го очакваха с нетърпение, именно заради космическите характеристики, които предлага на буквално "подаръчната" цена от 348 лева.