Безплатни Android игри за таблета RevoPad MR798

От RevoPad 10 март 2014 5871 прегледа

Вече си взел своя RevoPad MR798? Чудесно! Нека видим, кои са някои от най-популярните безплатни игри, които ти или малкият палавник вкъщи можете да играете на този таблет.

Talking Tom

My Talking Tom

Харесваш животните? А искаш ли да имаш коте, за което да се грижиш и с което да играеш? Свали си Talking Tom! Можеш да научиш твоя Том да говори също като теб. Но трябва да се грижиш редовно за него – да го храниш, да го слагаш да спи, да му изгасиш лампата и, разбира се, да играеш с него, когато му е скучно. Готов ли си за тази отговорност?

Hungry Shark

Hungry Shark

Ако си гладен като акула свали играта Hungry Shark. Гмурни се дълбоко в океана и хапни малко рибки или други морски обитатели. Играта е развлекателна и същевременно познавателна, тъй като представя цялостен образ на морския свят. Само внимавай да не преядеш!

Candy Crush Saga

Candy Crush Saga

Candy Crush Saga е игра за любители на сладкото. Ако обичаш бонбони избери тази игра и ги подреждай в различни комбинации в над 400 нива. Не е ли пристрастяващо?

Angry Birds

Angry Birds

Една от най-популярните игри за Android несъмнено е Angry Birds. Присъедини се сега и стани част от войната между шарените пернати и прасетата! Мини през всички нива, използвай уменията си и помогни на летящите си приятели да спечелят битката!

Temple Run

Temple Run

Искаш ли да се превъплатиш в ролята на Индиана Джоунс? А съгласен ли си да прекосиш десетки километри бягайки през древни храмове изпълнени с мистерии? Включи се в приключенията като свалиш Temple Run на своя RevoPad MR798.

Clumsy Bird

Clumsy Bird

Сравнително нова, но бързо налагаща се игра е Clumsy Bird. Напомняйки графиката на хитовата игра от преди години Супер Марио, тук героят е смело птиче. Пернатия минава през редица препятствия, които стават все по-трудни с всяко следващо ниво. Помогни на летящия си приятел да премине през всички трудности безпроблемно.

Free Racer

Free Racer

Free Racer е игра за любителите на градското шофиране и високия адреналин. Качи се в автомобила и демонстрирай шофьорските си умения управлявайки бясно по улиците заобикаляйки различни препятствия. И не забравяй да си сложиш колана!

Забавлявай се и с други безплатни игри за Android на своя RevoPad MR798. В Play Store има над 100 000 безплатни приложения, които ще те забавляват по всяко време!

Сподели