Четириядрен 5.5 инчов смартфон с OGS дисплей и GPS

От REVO Pad 22 юни 2014 4628 прегледа

RevoPhone M455 Monster QuadcoreRevoPhone M455 Monster Quadcore е смартфон с иновативен дисплей и 2 SIM карти. Елегантният му корпус се съчетава с надеждност и здравина, за да получите качествено устройство на изгодна цена.

Дисплей

Насладете се на кристалния образ и ярки цветове на RevoPhone M455 Monster. Моделът е с 5.5" OGS MultiTouch IPS екран. Иновативната технология, вложена в дисплея, намалява неговия размер, като премахва въздушното пространство между тъчскрийна и дисплея. Цветовете стават по-наситени и ярки, а работата дори при пряка слънчева светлина не е затруднена.

Процесор

Изгодната цена на RevoPhone M455 Monster не е за сметка на неговата призводителност. Модерната му визия се съчетава с мощен четириядрен MT6582 процесор, който се справя без проблем с много отворени приложения. Когато сте на път може да се доверите на GPS-а. RevoPhone M455 Monster ще ви бъде верен водач, единствено трябва да инсталирате една от многото навигации в Google Play.

Камера

Запазете важните моменти с двете камери на RevoPhone M455 Monster. Предната 5MP камера може да се използва и за видео конферентни разговори, а задната - 8MP камера е незаменим приятел, където и да се намирате.

Сподели