Да освежим и разкрасим Андроида си с "Go Launcher"

От RevoPad 23 септември 2014 10696 прегледа

 Днес всеки от нас, избирайки новата си мобилна джаджа, държи преди всичко тя да бъде красива. Дизайна и красотата при мобилните устройства днес са една от основните движещи линии при производителите. Ние потребителите имаме нужда да изпитваме удоволствие всеки път, когато извадим от джоба новия си смартфон и плъзкайки с пръст по екрана да изпитаме онова сладко чувство в стил „Уау“. Истината обаче е, че за да постигнем ефекта „Уау“ не е достатъчно устройството, което държим в ръката си да представлява единствено и само една красива и гладка кутийка. За пълноценната наслада от ползването на една мобилна джаджа играе голяма роля и това, което се крие под заключения екран, а именно облика на Андриода. А Андроид е мобилната операционна система, която ще позволи на всеки потребител да я видоизмени до толкова, че да я направи максимално удобна за него и неговите предпочитания. Обликът на вашия Андроид може да бъде тотално изменен. За целта има десетки приложения и още десетки скинове за тях, скинове за иконките и още и още... И ако стоковият облик на вашия Андроид ви е омръзнал и вече сте свикнали до болка с него, на помощ идва Go Launcher”.

 

 Какво е „Launcher”? 

 “Launcher” представлява приложението, което зарежда вашия десктоп (home screen) и вътрешното меню на Андроида ви. Той определя как визуално да изглеждат те. Купувайки нов смартфон или таблет, неговият launcher е фабричен, т.е. той е във стоков вид и е настроен да изглежда по определен от производителя начин. Това обаче може да бъде променено с приятелски настроеното приложение Go Launcher.


Kакво е „Go Launcher”?

 Go Launcher е допълнително приложение, което можете да изтеглите безплатно от Google Play. Той ще промени вашия launcher почти до неузнаваемост и ще направи джаджата ви да изглежда още по-красива. Go Launcher обаче е и нещо повече от това – той е номер 1 най-използван и най-популярен launcher в цял свят. И има защо – той е изключително добре оптимизиран и изобщо не тежи на операционната система, дори в много от случаите се забелязва по-лека и по-гладка работа при боравене с устройството при инсталиран Go Launcher.


Какво ще промени Go Launcher” ? 

  • На първо място Go Launcher ще промени иконките на Андроида ви. След активирането му те ще станат по-красиви, по-заоблени и графично по-изпипани. Всички те ще придобият еднаква форма, което от своя страна автоматично ще придаде на облика на Aндроида ви по-завършен и по-стилен вид.
  • Друга отличителна промяна, която ще забележите са променените менюта и тяхното местонахождение. Но не се притеснявайте – ако сте свикнали да боравите със стоковия вид на Андроида си и предполагате, че ви трябва време за да свикнете с новия му вид, който Go Launcher ще внесе в него, имайте в предвид, че целта на Go Launcher е точно обратното. Неговата цел е не само да разкраси облика и менютата, но и да приведе всичко под пръстите ви в много по-удобен за използване вид от колкото стоковия launcher. Go Launcher има за цел и да отключи много повече възможности от тези, които ви предлага вашият фабричен launcher. Като само малка част от тях са това да можете да променяте вида и дори размера на иконките, да ги преименувате и да променяте шрифта на текста им, да имате бърз достъп до настройките на телефона си и тези на launcher, да правите папки които да оптимизирате според вашите предпочитания и много други. Ще имате възможност също така да променяте това на колко реда и на колко колони да бъдат подредени иконките на екрана ви.
  • Go Launcher също така ще ви даде и опцията да промените стила на слайдване (превъртане) на екраните, като ви предоставя възможност да избирате между повече от 25 начина на превъртане на екраните не само на home screen-а, но и на екраните от вътрешното меню на телефона/таблета ви. И всичко това е само една част от нещата, които Go Launcher може.
  • Go Launcher поддържа и допълнителни „skins” (кожи). Или казано на разбираем език – launcher-а ви дава възможност да изменяте допълнително неговия вид, с помощта на огромен набор от допълнителни теми, които също можете да намерите за безплатно сваляне в Google Play. Вариантите са наистина много, а вие просто трябва да намерите този, който ви допада. 
По този начин имате възможност да променяте лесно темата и облика на Андроида си буквално всеки ден, благодарение естествено на Go Launcher. Отделно, ще имате възможност да промените и стила на иконките, като за това също има безброй допълнителни „icon skins” в Google Play. Go Launcher също така ви дава опцията буквално с два клика да смените wallpaper-а на екрана си, или този който ви е на екрана за заключване. Общо взето Go Launcher се явява една мощна лаборатория която ще се погрижи да направите менюто и изгледа на телефона си наистина зашеметяващи и удобни за ползване.

 

  • Go Launcher ще ви предостави и една много ценна опция, която е задължителна за всяко Андроид устройство, а именно – директен бутон за интелигентно почистване на RAM паметта. Той е лесно достъпен и ще можете да го откриете във вътрешното меню (менюто с приложения) на телефона/таблета си. При последните версии на Go Launcher вече е добавена и и опцията „App Manager”, която ще ви позволи да управлявате, деинсталирате и дори ъпдейтвате лесно приложенията на устройството си. И понеже Go Launcher отдавна се е превърнал в едно голямо цялостно решение за Андроид ОС, допълнителните Go приложения като скинове, модове, иконки и всякакви допълнителни Go глезотийки ще можете да откриете в Go Store”, който лесно ще откриете в менюто на устройството си още щом инсталирате Go Launcher.

 Ако до сега не сте имали възможността да ползвате допълнителен launcher на Андроида си, то ние сме сигурни, че Go Launcher ще бъде първото нещо, за което ще се сетите, когато старият облик на вашата джаджа ви омръзне. Той ще се погрижи за това да се наслаждавате отново и отново на стилното си андроид бижу, така както сте му се радвали и в първия ден, когато сте го закупили. 

 Разбира се, ако и самата джаджа, която притежавате е със стилен дизайн, тънък корпус и е произведена от премиум материали, тогава вие автоматично се превръщате в притежател на едно мобилно красиво произведение на изкуството. Пример за това би могъл да бъде таблета N7 Mini S. И понеже в момента на пазара на Андроид устройствата тези, които са произведени от качествени премиум материали са малко, ще дадем пример именно с него - той има корпус изцяло произведен от алуминии, а 7,85 инчовия му екран е от истинско гладко и приятно на пипане стъкло. Корпуса му е изключително тънък и лек, а усещането когато го хванете в ръка е сякаш държите устройство от бъдещето. Красивият корпус на N7 Mini S в допълнение с една от изисканите теми на Go Launcher със сигурност ще поглезят сетивата ви. Просто опитайте!

 

Сподели