Eкшън и аркадни игри, които поддържат мултиплейър режим

От REVO Pad 17 юли 2014 5051 прегледа

Все по-бързите процесори на мобилните ни устройства ни предоставят разнообразни възможности да се забавляваме в свободното си време. Вероятно всеки потребител разполага с поне няколко инсталирани игри на смартфона и таблета си, които му помагат да се зареди с положителни емоции в скучните моменти. Няма никакво съмнение, че това е един от най-приятните начини да се откъснем от ежедневието си, докато се опитваме да преминем през всички препятствия, пред които те ни изправят и сме потънали изцяло в дисплеите на любимите си джаджи.

Android OS е най-популярната мобилна платформа и предлага разнообразни предложения в много категории, които могат да задоволят дори и най-претенциозния вкус. Представяме ви няколко подобрани екшън и аркадни заглавия, които поддържат мултиплейър режим и се възползват по най-добър начин от бързите процесори, които мощните устройства на RevoPad ни предлагат, при това на доста атрактивна цена.

1. Samurai II:Vengeance

Samurai II:Vengeance

Една от най-популярните RPG игри за мобилния софтуер на Google, която има солидна база от фенове по цял цвят. Главният герой в нея се казва Дайсуке и той е готов на всичко, за да отмъсти на злодея Orochi. Добре е да знаете, че приложението използва виртуален джойстик, а не тъч команди, но може да сте сигурни, че ще ви предостави много екшън моменти с динамичното действие и движение на камерата. Без значение, дали използвате компактния, осемядрен RevoPhone K850 или иновативния Full HD фаблет RevoPhone K870 със Samurai II: Vengeance ще бъдете винаги под напрежение.

 2. Еаrth And Legend

Еаrth And Legend

Еаrth And Legend е друго интересно екшън заглавие в Google Play, което също така се отличава и с 3D графика. Интересна особеност е, че докато минавате през нивата разполагате с възможността да притежавате домашни любимци, които не само ще ви правят компания, но и са добре обучени да ви помагат в битките, пред които ще се изправите. Потребителите могат да играят в мултиплейър режим и така да комбинират усилията си с други хора, за да се справят с препятствията. Поддръжката за 3G превръща устройствата на RevoPad в перфектни джаджи, с които да се забавлявате с това атрактивно приложение, независимо къде се намирате.

3. Inferno+

Inferno+

Разработчиците от Radiangames вече публикуваха в Googlе няколко атрактивни заглавия, които придобиха популярност сред потребителите. Новото им приложение ви предлага динамични приключения в 40 карти и три различни нива на трудност, в които можете да отключвате допълнителни придобивки, за да си помагате в най-напрегнатите ситуации. Inferno+ е създадено с идеята да ви провокира като ви поставя постоянно в трудни ситауции, за да ви отвлече вниманието от ежедневието, а на вас не ви остава нищо друго освен да грабнете своя елегантен RevoPad и да се потопите във виртуалния свят на играта.

4. CRUSH

CRUSH

Преди да инсталирате това приложение трябва да знаете, че нивото му на сложност е доста високo, в сравнение със стандартните пъзел игри. От своя страна това се превръща в едно от най-сериозните му предимства или съответно недостатъци, ако сте привърженици на игрите, в които можете по-бързо да минавате през нивата. Включени са три режима на работа, като всяко от тях изисква различна стратегия, а също и оптимизация за големите дисплеи на таблетите. Ултратънкият RevoPad N7 Mini S и 7,85-инчовия му IPS дисплей с HD резолюция са сигурна гаранция, че ви предстоят много вълнуващи часове на непрестанно забавление с това приложение.

Сподели