Гласови напомняния с Google Now в устройствата на RevoPad

От REVO Pad 02 юли 2014 4204 прегледа

Google NowGoogle Now е многофункционална услуга, която подобрява работата на устройствата с Android OS и е разработена от компанията като директен конкурент на персоналния асистент Apple Siri. Благодарение на нея можем лесно да управляваме работата на смартфона или таблета си, като използваме единствено гласа си. Иновативното предложение на Google претърпя доста сериозна еволюция след премиерата си през лятото на 2012г.

В момента определено можем да кажем, че това е ключова функционалност на най-популярната мобилна платформа. Компанията полага много усилия, за да оптимизира работата ѝ така, че тя да ни бъде полезна във всевъзможни ситуации. Едно от последните нововъведения в Google Now е възможността да създаваме бързо напомняния, като използваме само гласови команди. След като активирате персоналния асистент трябва да потвърдите конкретните параметри и точния час на събитието, без да се налага дори да докосвате дисплея.

Функцията е доста полезна, особено в случаите, когато шофираме или ръцете ни са заети от багаж. Google Now ще създаде интерактивна карта с напомнянето ви и ще го съхранява до момента, в който трябва да ви уведоми, а винаги можете да въвеждате промени, което отново става само с глас. Добре е да знаете също, че тази опция е достъпна ексклузивно за собствениците на устройства с Android OS и не е на разположение за iOS.  

Потребителите не е необходимо да инсталират допълнителен софтуер или нова версия на Google Now, а просто могат да започнат да се възползват от предимствата на тази интересна функционалност. Вече многократно ви информирахме за иновативните устройства на RevoPad, които вече можете да откриете на българския пазар, а собствениците им също са привилегировани и могат да се възползват от предимствата на новата функция в Google Now.

Независимо дали използвате мощния осемядрен RevoPhone M860, който ще ви предложи 6-инчов HD дисплей, поддръжка за две SIM карти, 13-мегапикселова камера и 16GB вградена памет или работите с бюджетния RevoPhone M455 Monster вече можете да използвате гласа си, за да създавате напомняния в Google Now. Цялото портфолио от продукти на RevoPad ще ви позволи да работите с тази полезна функция. По този начин можете да бъдете винаги сигурни, че няма да забравите нито едно важно събитие от претоварения си график, докато се наслаждавате на бързата и плавна работа на таблетите и смартфоните на компанията.

Сподели