Голямо разнообразие от ТВ канали на вашия таблет или смартфон

От REVO Pad 27 май 2014 7666 прегледа

ТВ канали на вашия таблетГледането на телевизия е по-лесно и вълнуващо от всякога, благодарение на все по-функционалните и атрактивни мобилни джаджи, които използваме. Смартфоните и таблетите са чудесни устройства за достъп до любимите ни канали и предавания независимо къде се намираме.

Мултимедийното съдържание, което обичаме може да бъде винаги на един клик разстояние благодарение на атрактивните приложения в Google Play. Разбира се има няколко приложения, които се отличават от своите конкуренти и ни предоставят невероятни възможности за стрийминг на любимите ни канали и предавания.

Ако сте склонни да отделите малко финансови средства можете да инсталирате на своето устройство полезно и практично приложение, което да задоволи по най-добър начин нуждите ви. Ето и кои са най-интересните приложения за гледане на телевизия за устройствата с Android OS:

 

1. Justin.tv

Едно от най-добрите приложения за стриймване на телевизионни канали на мобилните ни устройства. Трябва да отбележим също, че то бе избрано за най-популярното платено приложение за Android OS през 2013г., което по най-добър начин показва големия интерес на потребителите към него. Съдържанието е разделено в няколко категории, сред които News, Radio, Entertainment, Animals, Sports и Social, като можете да си чатите в реално време с другите хора, докато гледате. Aко искате сами да изпробвате възможностите му ще трябва да отделите сума от 7,21 лв.

2. Stream TV

Приложението е с размер от 8,9МВ и работи с Android 2.2 OS или по-висока версия на платформата. Благодарение на него получавате достъп до някои от най-гледните канали като ESPN, SkySports, CNN, Animal Planet, VH1, MTV Dance/Hits, ABC и CBS. Приложението също така ви позволява да стриймвате онлайн съдържание от BBC и ITV, а също да гледате NBA TV и E4/ E4 Music. Цената му за българските потребители е 5,85 лева.

3. Flipps HD

В този случай разполагате с достъп до над 100 канала, които включват популярни филми, музикални клипове, емисии с новини и спортни предавания. Само с няколко клика можете да ги стартирате от своя смартфон или таблет, както и да ги възпроизвеждате на по-големия екран на телевизора си. Предвидена е опция да променяте силата на звука, да паузирате или превъртате директно от мобилната си джаджа, като така я превърнете в универсално дистанционно управление. Flipps HD не показва реклами и осигурява стрийминг в HD качество, като цената на приложението е 7,21 лв.

4. Telecast +

Потребителите могат да се наслаждават на стрийминг в реално време от над 300 различни канала на своя смартфон или таблет. Сред най-популярните телевизии, които приложението поддържа са CNN, ABC News, BBC, EuroNews, Reuters TV и др. Още по-интересното е, че приложението ви предоставя достъп и до най-гледаните YouTube канали в района, в който живеете. Стрийминга е с висока резолюция, а съдържанието е разделено в категориите News, Music, Sports, Entertainment и Educational. Цената на Telecast + в Google Play e 2,83 лева.

5. TV Bulgaria Pro

Приложението разполага с колекция от български канали, които можете да гледате винаги, когато сте в движение на своята мобилна джаджа. Трябва да отбележим, че е необходимо да инсталирате допълнителен кодек, за да работите с него, но той е безплатен. TV Bulgaria Pro не възпроизвежда реклами, което е другото му предимство и може да бъде ваше срещу сума от 2,60 лв.

Сподели