Играта Angry Birds Epic на таблети и смартфони RevoPad

От REVO Pad 12 юни 2014 4326 прегледа

Angry Birds EpicEpic определено е най-подходящото име за новата вдъхновяваща версия на най-популярната мобилна игра Angry Birds. Разработчиците от Rovio вече ни предупредиха, че тя ще ни предложи най-епичните и зашеметяващи сблъсъци, които сме виждали досега и определено са спазили това обещание. Фантастичният свят на Piggy Island ни пренася в екзотични локации като тропически плажове, мрачни пещери, снежни планини и уникални племенни селища.

Новото предложение на компанията вече може да се изтегли безплатно за iOS, а до броени часове ни очаква и премиерата за Android OS. Приключението на добре познатия ни персонаж Red започва с мисия, при която трябва да върнем обратно откраднатите яйца от злия Wiz Pig. Сюжетът е доста завладяващ и ще ви предостави възможността да освободите пленения Chuck, да откриете първата си пещера и да създадете първото си оръжие.

Angry Birds Epic на RevoPad

Картата на Angry Birds Epic включва разнообразни терени като South Beach, Pig Prison, Cobalt Plateaus и др., в които трябва да се изправим лице в лице с други герои като Stick Pig, Rogue, Rogue Leader, Brute, Pig Guard, Bird Catcher и Guard Captain.  Играта ще ни постави и в ситуации, когато можем сами да изберем дали да нападнем прасетата или вместо това да освободим всички заловени птици и така да се присъединят към нас в бъдещите ни приключения. Геймплеят е по-динамичен от другите игри от поредицата, а с развитието на героя ни можем да купуваме допълнителни оръжия и сили, за да се забавляваме максимално с Angry Birds Epic.

Angry Birds Epic на RevoPad
Размерите на таблетите са основното им предимство пред смартфоните, което ги прави по-подходящи за гейминг. Именно това е най-добрия начин да се потопим максимално в играта, а в този случай бихме искали устройството ни да е компактно, за да можем да го използваме удобно, когато пътуваме. RevoPad N7 Mini S е перфектното решение, тъй като е с дебелина от 6,8 милиметра. Ултратънкият модел има и 7,85-инчов IPS HD дисплей, на който ще се наслаждавате на приключенията в Angry Birds Epic с наситени и ярки кадри, както и бърз геймплей, който се гарантира от четириядрен 1,4GHz процесор.

Angry Birds Epic

Eлегантният Revopad 8P 3G ще ви пренесе във виртуалният свят на играта със своя по-голям 8-инчов дисплей с резолюция от 1280х800 пиксела. Преминаването на нивата е чудесно интерактивно преживяване благодарение на кристалния му образ, а поддръжката за 3G ще ви позволи да бъдете винаги близо до Angry Birds Epic независимо къде се намирате. Ако таблетите не са вашия тип устройство можете да насочите вниманието си към достъпния и атрактивен модел на RevoPad, a именно мощния смартфон K850 Octacore.

Angry Birds Epic в Google Play

Навигацията на играта е максимално бърза и лесна на 5-инчовия сензорен One Glass Solution дисплей с HD резолюция и впечатляващия осемядрен 1,7GHz процесор с 2GB RAM. Атрактивната цена, иновативните софтуерни решения и мощния хардуер са отличителните черти на продуктите на компанията, а Angry Birds Epic като допълнение към тях е сигурна гаранция и за непрестанно забавление.

Angry Birds Epic в Google Play

Сподели