Играй и спечели много награди от RevoPad

От RevoPad 24 февруари 2014 4522 прегледа

Вдъхновени от предстоящите празници, решихме да направим подаръци на нашите верни фенове. Новата игра на RevoPad е във Facebook. Социалните мрежи са разработени, за да могат хората да споделят със своите приятели. Желанието ни е именно да стимулираме споделянето между хората.

Играй на facebook.com/revopad

Харесай страницата на RevoPad във Facebook и спечели много награди. Покани своите приятели и участвайте заедно като събирате участия. За всеки приятел, който поканиш, ще получиш едно участие, a за всеки приятел, който е приел поканата ти, получаваш още три участия. Събери поне 10 участия, за да участваш в томболата за големите награди таблет RevoPad T10 и Revo раница. Колкото повече участия имаш, толкова повече пъти името ти ще е регистрирано в томболата и толкова по-голям шанс имаш да спечелиш.

Събери 30 участия и веднага печелиш код за 10% отстъпка при покупка на продукт от revopad.com.

Ако все още не си поканил приятели си, побързай, играта продължава до 4 март. Всяка седмица ще бъде теглено име на победител. Наградите от томболата са таблет RevoPad T10 и Revo раница.

Награди

RevoPad T10RevoPad T10 – 7” таблет с двуядрен процесор

Процесорът на RevoPad T10 е двуядрения Action ATM7021 Cortex-A9. Устройството разполага с 512MB RAM и 8GB сторидж. Екранът на RevoPad T10 е 7.0" LCD TFT Capacitive Touchscreen (1024x800). Удоволствието от работата с таблета се подсилва от двуядрения графичен процесор Power VR SGX-540.

 

 Revo раницаRevo раница

Revo раницата е специално проектирана, гарантирайки сигурност за твоя RevoPad таблет. Използваният материал е водоустойчив, защитавайки мобилното устройство дори при лошо време. Отделенията на раницата са две. В основното има специален джоб за RevoPad таблет. Лицевата му страна е изолирана с мек материал, който служи за почистване на дисплея. В предния джоб на раницата има по-малко отделение за телефон. Предвидено е и удобно място за съхранение на ключове. Раницата е подходяща както за любители на пътешествията, така и за ежедневно носене в градски условия. Компактните размери (45х30см.) и ниско тегло (137гр.) я определят като идеално решение за всеки ученик.

Започни своето участие в играта като посетиш Facebook страницата на RevoPad.

Сподели