Иновативният модел RevoPad 8Р 3G - мощен хардуер на атрактивна цена

От REVO Pad 21 май 2014 3339 прегледа

RevoPad 8P 3G Black

Таблетите са едни от продаваните мобилни устройства на пазара и RevoPad прекрасно осъзнава това. Продуктите от семейство RevoPad са иновативни, съчетаващи високо качество, мощен хардуер и достъпна цена. Един от най-атрактивните модели е RevoPad 8P 3G, който изпъква с няколко интересни предимства в своя ценови клас. Ето и кои са те:

Дисплей

Компактното предложение е оборудвано с капацитивен 8-инчов PLS LCD дисплей, осигуряващ резолюция от 1280х800 пиксела. Благодарение на този панел новият таблет на RevoPad, гарантира плътност от 189ppi, което е доста впечатляващ резултат.

По този начин RevoPad 8Р 3G ще ви гарантира изключително наситени и ярки цветове, с които по най-добър начин да се наслаждавате на любимото си мултимедийно съдържание. Предимствата на устройството не спират дотук, тъй като високата плътност означава, че дори да работите в продължение на часове с него няма да се притеснявате, че очите ви ще се изморят. Не на последно място ще отбележим, че 8-инчовия размер прави таблета лесен за употреба с една ръка, което е доста полезно особено, когато пътуваме.

Процесор и RAM

Високата производителност е една от най-силните характеристики на RevoPad 8Р 3G, който е създаден, за да превърне снимките, филмите и игрите ни в истинска наслада за очите със своя HD дисплей. Taблетът на компанията се захранва от мощен MTK 8389 процесор, който е с четири Cortex-A7 ядра, работещи на тактова честота от 1,2GHz. По този начин сърфирането в интернет и мултитаскинга ще се превърнат в максимално лесна задача за собствениците на този иновативен модел.

Въпросният чип е базиран на 28-нанометрова технология и е допълнен от PowerVR SGX 544MP графичен процесор, който е още една гаранция за бързата му скорост на работа. Оперативната памет е 1GB, a комбинацията между тях несъмнено превръща RevoPad  8P 3G е един от най-добрите таблети в своя ценови сегмент. Работата с няколко прозореца в браузъра и приложения на началния екран е точно толкова интуитивна и гладка, колкото очаквате.

Вградена памет и батерия

Капацитетът за съхранение на данни на таблета на RevoPad е 8GB, но може да се увеличи с microSD слот за карта с още 32GB. Taка ще разполагате с цели 40GB, което е напълно достатъчно, за да имате достъп с всички мултимедийни файлове, от които се нуждаете. Вградената батерия има мощност от 4200mAh, което и позволява тя да гарантира около четири часа време за работа с едно зареждане.

Дизайн и размери

RevoPad 8P 3G има дизайн, който го отличава от другите продукти в сектора и таблета привлича вниманието ни със своя елегантен алуминиев корпус. Maтериал, който не само го прави удобен за работа, но и също реагира по-добре на топлинните процеси провокирани от мощния му хардуер. Бюджетният сегмент е пълен с таблети, които са покрити от пластмаса, но именно това отличава този таблет от другите устройства на пазара. Пълните размери са 213х122,9х8,9 милиметра, а това са стойности, които го позиционират като един от лидерите в своя сегмент.

Софтуер, камера и цена

В задната част е разположена 5-мегапикселова основна камера, която е допълнена от 2МР сензор отпред и той е подходящ за улавяне на качествени селфи снимки. RevoPad 8P 3G работи с Android 4.2 Jelly Bean OS и включва поддръжка за Wi-Fi 802.11 b/g/n и 3G мрежи. Потребителите, които се сдобият с този атрактивен таблет могат да очакват още двегодишна гаранция и цена, с която модела изпреварва всичките си конкуренти. В момента иновативното устройство се продава на цена от 259 лв. с ДДС, което без съмнение е едно от най-силните му оръжия.

Сподели