Как да бъдем винаги информирани за времето с устройствата на RevoPad

От REVO Pad 08 септември 2014 6013 прегледа

Капризите на времето могат да провалят всяко едно пътуване и именно заради това трябва да сме винаги информирани за актуалната прогноза. Силен дъжд или вятър би могъл да превърне разходката в планината или почивката на морето в кошмарно преживяване. Все пак има доста приложения, които ще превърнат смартфона или таблета ви във впечатляващ инструмент, с който винаги да следите промените в метеорологичните условия. Така не е необходимо да се притеснявате, тъй като във всеки един момент ще знаете какво да очаквате. Ето и кои са най-добрите от тях:

WeatherBug1. WeatherBug

WeatherBug функционира като интерактивен хъб, който възпроизвежда детайлна информация за метеорологичните условия. Необходими са само няколко минути, за да свикнете с интерфейса, като е предвидена опция да гледате на живо камери и снимки от различни локации. От своя страна това е доста полезно и ще ви улесни значително в подготовката на предстоящото ви пътуване. Възможностите за персонализация са доста разнообразни и определено това е първото приложение, което трябва да изпробвате на смартфона или таблета си, за да сте винаги информирани за времето. 

 

 

Yahoo Weather

 

2. Yahoo Weather

Yahoo определено са свършили доста добра работа, за да превърнат своето Weather приложение в едно от най-добрите предложения за Android OS в тази сфера. Потребителите могат да получават подробна информация, която включва предупреждения за лошо време, анимирани часове за изгрев и залез, датчик за влажност, UV фактор и галерия с изображения с впечатляващо качество. Mожете също така да добавяте уиджети на началния екран, както и да виждате интерактивни ветрови, температурни и сателитни карти. Yahoo Weather е приложението, с което ще бъдете подготвени за капризите на времето, независимо къде се намирате.

 

 

Bright Weather3. Bright Weather

Информацията, която ви трябва се показва в предната част на замъглени фонове, които се променят в зависимост от метеорологичните условия в даден момент. Самите панели се навигират доста лесно с едно движение и можете да получавате шестдневни прогнози, както и да използвате интерактивна WeatherRadarMap карта с данни за температура, дъжд, сняг, налягане, вятър, облаци и много др. Снимката на заден план, която виждате се сменя автоматично всеки ден, а потребителите могат да заснемат и споделят снимки с вградената Camera функция. Bright Weather е многофункционално приложение, което задължително трябва да присъства в колекцията на вашия смартфон или таблет.

 

 

Еye In Sky Weather4. Еye In Sky Weather

Няма никакво съмнение, че това е едно от приложенията, с което можете да следите времето, което ви предлага най-добър дизайн. Отличителна характеристика е, че то предлага няколко различна пакета с икони, с които да получавате прогнозите. Всичките изглеждат впечатляващо на сензорните дисплеи на мобилните устройства, а също така разполагате с опцията да добавяте разнообразни уиджети директно на началния си екран.

Потребителите могат сами да избират техния цвят, шрифт и да променят абсолютно всеки компонент от визията им, както и да създават постоянни нотификации в Notification лентата, което в много ситуации е доста полезно и удобно. Създателите на Eye In Sky Weather са разработили и платена версия за онези от нас, които се нуждаят от допълнителна информация и функции за метеорологичните условия.

 

1Weather:Widget Forecast Radar5. 1Weather:Widget Forecast Radar

Началният екран на приложението ви показва текущата прогноза, както и данни за температурата, UV индекса, влажността и вероятността за дъжд. Скролването между отделните страници възпроизвежда по-детайлна информация в интерактивни таблици и графики за по-дълъг период от време. 1Weather предлага избор на три различни уиджета, както и възможност да запазвате няколко различни локации, динамични уолпейпъри и опция да създавате сами собствени такива. Потребителите могат да споделят прогнозата с приятелите си, чрез имейл или в най-популярните социални мрежи като Twitter, Facebook и Google+ от мобилните си устройства.

Сподели