Как да гледаме безплатно телевизия на своя android таблет

От REVO Pad 26 май 2014 18123 прегледа

SPB TV

Android OS е най-популярната мобилна платформа и предлага на потребителите си богата колекция от атрактивни приложения. Броят на заглавията в Google Play се увеличава непрекъснато и това ни позволява да превърнем джаджите си в още по-функционални устройства.

Едно от предимствата на смартфонът RevoPhone K50 и таблетите RevoPad е, че ти предоставят достъп до любимото ти съдържание, независимо къде се намираш. В голяма степен това важи и за телевизионните предавания и филмите, които обичаш, тъй като можеш лесно да ги стриймваш на своите устройства дори, когато пътуваш.

Google Play осигурява достъп до множество приложения, предлагащи подобна функционалност. Ето кои са най-атрактивните от тях и същевременно безплатни за изтегляне:

1. SPB TV

Приложението се използва от над 15 млн. потребители по цял свят и ти позволява да стриймваш любимите си шоута и предавания с 3G или Wi-Fi връзка. Съдържанието се възпроизвежда с висока резолюция, а приложението осигурява достъп до множество телевизионни канали от цял свят. Интерфейсът е максимално изчистен и лесен за използване, което е другото предимство на това приложение.

2. Crackle

Друго атрактивно предложение за най-популярната мобилна платформа на пазара, което всеки месец се актуализира с богата колекция от ново съдържание. Благодарение на него можеш да имаш достъп не само до много телевизионни шоута, но и до редица популярни и класически филми. Друго предимство на приложението е, че интерфейса му е оптимизиран за различната големина на смартфоните и таблетите с Android OS.

3. Beamly TV

Социално и интерактивно приложение, което ще промени изцяло начина, по който гледаш телевизия на мобилните си устройства. Предвидена е и опция да разговаряте с други хора, които харесват любимото ти съдържание и да се възползваш от полезната функция за препоръчване на нови шоута, в зависимост от предпочитанията ти. Приложението продължава да е едно от най-добрите в тази категория, което можеш да откриеш в онлайн магазина на Google.

4. Yamgo

Приложението ти позволява да гледаш да сто телевизионни програми в реално време от твоите мобилни устройства. Съдържанието е разделено в шест различни категории, от които можеш да избираш като Music, Entertainment, Sport, Fashion, News и Bolywood и да споделяш предаванията с приятелите си в социални платформи като Facebook, Twitter и Google+. Новият слайдър на приложението е разработен, за да можеш лесно да скролваш между различни канали.

5. Watch TV Free

Приложението предлага стотици телевизионни канали с висока резолюция и е оптимизирано за смартфони и таблети. Потребителите могат да открият и колекция от филми, а също и да стриймват множество програми от САЩ, Европа, Азия и Латинска Америка. Съдържанието е разделено в категории като Sports, News, Lifestyle, Movies, Shopping, Kids и др.

6. LiveNow!TV

Приложението ти позволява да гледаш популярни канали като ABC, FOX, CBS, ITV, C4, FIVE и други, а също така разполага с 45 хил. филма. Предвидена е и опция да свържеш своя смартфон към телевизора и да се наслаждаваш на съдържанието на по-големия си дисплей. LiveNow!TV не изисква регистрация или Adobe Flash Player, а каналите се актуализират автоматично в реално време.

7. BG Online TV

Предимството на това предложение е, че позволява да стриймвате на смартфона си най-популярните български телевизионни канали. Приложението изисква Аndorid 2.3 OS или по-висока версия на платформата, а също и да инсталирате MX Player, за да започнете да работите с него.

8. Bulmedia TV

Приложението е чудесен избор да се насладиш на любимите си телевизионни програми директно от своя смартфон или таблет с Android OS. Единственото условие да се възползваш от предимствата му е да сте инсталирал MX Player, за да гледаш. В случай, че някой от българските канали не тръгне е необходимо да натиснеш иконката отново и така да стартираш резервен стрийм.

9. BGCN.TV

Приложението осигурява достъп до най-гледаните телевизионни канали в България, които можеш да стриймваш независимо къде се намираш. Навигацията в менюто е доста лесна и списание SmartApps! го избра за най-добро мобилно приложения в страната за 2012г. Стрийминга е с добро качество дори и при слаба връзка към интернет, което е другото му предимство.

Сподели