Как да изберем подарък за Свети Валентин

От REVO Pad 08 февруари 2014 3071 прегледа

Избирането на подарък принципно е сложно и деликатно нещо, особено що се отнася за такива емоционални празници, като Свети Валентин. Нашата цел с тази публикация е да ви помогнем избора на подарък приятел, приятелка или близък да бъде изпълнен с положителни емоции.

Как ще е направим сложното просто?

Лесно е.

Следвайте правилото: Всяко едно непознато нещо е сложно. В момента в който го опознаете, тази сложност изчезва.

И така, какви са основните стъпки при избор на подарък:

1. Проучете внимателно интересите на човека, за когото избирате подарък. Колкото по-добре го познавате, толкова по-добре ще знаете неговите интереси. Проучете внимателно степента на интерес в дадена област. Ако желаете да впечатлите някого, ще е необходимо с малко да надминете тази степен, а това не винаги е лесно. В този случай се насочете към някой друг интерес.

2. Определете бюджет за подаръка. Това ще улесни значително избора. Знайте, че не е необходимо подаръка да бъде скъп, дори това би могло да доведе до разочарования и за двете страни.

3. Посъветвайте се с някой общ приятел какво да изберете. Опитайте се да прецените избора от няколко гледни точки, но не забравяйте, че чрез подаръка, който подарявате отправяте своето послание.

4. Добавете нещо от себе си. Именно това е най-важната част от подаръка. Вещите са преходни, джаджите остаряват и след време попадат в мазето или още по-лошо - на боклука, но емоциите изживяни с нашите приятели остават вечно.

5. Подарете подаръка лично. Ако подаръкът е за дама, не забравяйте, че дори едно единствено цвете ще внесе много емоция. Споделете чувствата си към човека. Благодарете му за хубавите моменти, които преживявате заедно.

Сподели