Как да изтегляме безплатно музика от устройствата RevoPad

От REVO Pad 02 юли 2014 13996 прегледа

Безплатно изтегляне на музика с устройствата RevoPadМобилните устройства, които използваме непрекъснато в ежедневието ни превърнаха достъпа до аудио и видео съдържание в лесна, приятна и дори забавна задача. Няма нищо по-хубаво от това в напрегнат момент да извадите своя елегантен и бърз смартфон, за да откриете любимото си парче и да се потопите изцяло в него. Независимо дали закъснявате за среща, седите удобно на дивана или пътувате до непозната дестинация - музиката, която харесвате е чудесна компания и може винаги да бъде близо до вас.

Едва ли има съмнение, че пускането на модерния летен хит или албума на класически изпълнител през дългите часове, които ви предстоят докато стигнете локацията, към която се движите е най-добрия начин да се забавлявате през това време. Ако разполагате с нов многофункционален таблет можете спокойно да използвате големия му дисплей и само с няколко кликвания да стартирате песните, които карат кръвта ви да кипи. Има няколко атрактивни приложения, които в допълнение към висококачествените продукти на RevoPad ще ви гарантират винаги, че ще се забавлявате пълноценно във всяка една ситуация.

 

 1. Gtunes Music Download

Приложението позволява много лесно да търсите, откривате и изтегляте песните, които обожавате на своите мобилни устройства. Gtunes ще ви предостави списъци с албуми, от които да избирате или да въведете сами заявки за дадено парче, а едно от предимствата му е, че разполага с богата колекция от налично съдържание. Интерфейсът е доста лесен за използване, като към някои от песните автоматично се генерират и субтитри, което може да е доста полезно в много ситуации. В случай, че искате да се възползвате от предимствата на това приложение можете да го изтеглите безплатно от Google Play и да се наслаждавате на музиката, която обичате на своя таблет или смартфон с марката RevoPad.  

2. Free Mp3 Music Download                  

Друго атрактивно предложение, което използва търсачката на Google, за да ви предоставя максимално прецизни резултати на вашите заявки. Веднъж след като намерите и изтеглите дадено парче на устройството си можете да го откриете директно в Download папката. Единственото, което ви остава е да изберете музикалния плейър който искате, за да започнете да го слушате на джаджата си.

Free Mp3 Music Download се отличава с бърза скорост за изтегляне на файловете и ви позволява да преслушате даден песен още преди да я изтеглите. Приложението също така поддържа трансфери във фонов режим и няма да ви ограничава в броя на парчетата, които можете да дръпнете. Така Free Mp3 Music Download ще ви предложи всичко необходимо, за да се забавлявате с ритмите, които харесвате, докато работите с иновативните продукти на RevoPad.

3. Music Download Paradise Mp3

В случай, че инсталирате това приложение на своите джаджи ще разполагате с възможност да търсите в библиотека с разнообразно съдържание, което е лицензирано от Copyleft и Creative Common. Потребителите могат да откриват песни в различни източници, а ако харесате даден изпълнител вече ще можете да дръпвате неговите парчета в онлайн услугата Soundcloud.

Приложението няма собствен вграден музикален плейър, но пък винаги можете да използвате преинсталирания Google Play Music на вашето устройство с Android OS. Другото му предимство е, че предлага бърза скорост на работа и удобен за използване интерфейс, но трябва да знаете, че ще виждате видео реклами, които не можете да пропуснете. Все пак Music Download Paradise Mp3 е чудесна възможност да се поддържате винаги в настроение с любимите си песни и многофункционалните устройства на RevoPad.

Сподели