Как да обработим снимките на нашия Андроид. Трите най-популярни приложения за снимки

От RevoPad 02 октомври 2014 15735 прегледа

Според американско проучване една от най-често използваните функции на телефона, след самата опция за говорене, разбира се – това е камерата. Дали заради така модерните селфита или страстта към прекрасните гледки на красиви пейзажи не е ясно, но е факт, че всеки иска да има добра камера на телефона си. И тъй като ние от Revo приехме това като едно от основните изисквания на потребителите се постарахме да сложим най-добрата камера на новият смартфон RevoPhone K850 Octacore. Да, освен 8 ядрен процесор, невероятен OGS дисплей и слот за 2 сим карти, телефонът има 13 мегапиксела задна камера и 5 мегапиксела предна. Съвременните технологии дават възможност не само да се насладите на високото качество на вашите снимки, а да ги направите дори още по-ексцентрични с някое приложение. Дали ще направите колаж или просто ще подсилите цветовете на вашата снимка? Разгледайте някои от най-популярните приложения за обработка:

InstaFace (Face eyes morph)

Какво представлява InstaFace (Face eyes morph)


Eye of the tigerInstaFace
е интересно и забавно приложение, което можете да изтеглите безплатно от Google Play. Приложението ви дава възможност да обедините вашият образ с този, на някое животно и да се превърнете в едно цяло.

Как работи InstaFace (Face eyes morph) и какво включва:


Android AppInstaFace
позволява да „откраднете“ от образа на някое любимо животно и да го „наложите“ върху вашия. Приложението включва над 40 различни диви и домашни животни, сред които можете да откриете тигър, маймуна, котка, бухъл, заек и т.н. Различните опции позволяват да откраднете само очите, само муцуната или дори цялата глава на животното. Например можете да сложите котешки очи на мястото на вашите и да направите погледа си още по-магнетичен. Друга функция на приложението е цялостна метаморфоза. Или иначе казано в една снимка са изобразени степени на метаморфозата и можете да видите как малко по малко лицето ви придобива изцяло животински вид.


InstaFace
 дава възможност директно да направите снимка, която да обработите, или се нуждае от достъп до вашата галерия, за да изберете снимка от там. В случая най-подходящи са тези на вашето лице. Приложението позволява да споделите вашата снимка в социалната мрежа – има бутони за бърз достъп до Instagram, Twitter, Facebook. Можете да изпратите вашата снимка по e-мейл на приятел.

 

Photo Editor by Aviary

Какво представлява Photo Editor by Aviary

Photo Editor by Aviary е едно от най-изчерпателните приложения за обработка на снимки и включва в себе си почти всичко, което някога ще ви хрумне, че искате да промените. С интуитивен интерфейс приложението предоставя бърз и лесен начин да редактирате снимките в движение. Може да се свали безплатно от Google Play, като има само няколко платени ефекта, които по желание можете да свалите допълнително.

 

Photo Editor PicturePhoto Editor by Aviary Android App


Как работи Photo Editor by Aviary и какво включва


Photo Editor by Aviary предлага всевъзможни опции за редакция на снимките. Включва невероятни фото ефекти и рамки; забавни стикери; промяна баланса на цветовете; възможност за изрязване и завъртане на снимките; регулиране на яркостта, контраста и насищането на цветовете; водни ефекти върху цялата снимка или част от нея; рисуване и добавяне на текст; козметични инструменти, като например премахване ефекта на червените очи, премахване на пъпки и избелване на зъби. Разбира се, ако направите нещо, което не ви харесва, има и опциите UNDO (връщане една стъпка назад) и REDO (премахване на всички ефекти и започване отначало).


Смело можем да кажем, че приложението е доста обогатено с функции за редакця. Единствен недостатък, който може да се открие е, че приложението понякога изисква инсталиране на допълнителни пакети към някои от функциите, но пък те също са безплатни. Така че, насладете се на възможните опции и направете вашите снимки по-различни!

Фотоколаж - Photo Collage

Android Фотоколаж

Какво представлява Фотоколаж - Photo Collage

Фотоколаж - Photo Collage, както подсказва и името на приложението, е най-вече за колажи на вашите снимки. Приложението може да бъде изтеглено напълно безплатно от Google Play и не е необходимо да бъдат сваляни допълнителни пакети. Предимство му е, че работи и с по-стари версии на Андроид.

Как работи Фотоколаж - Photo Collage

Фотоколаж - Photo Collage позволява обединяването на няколко снимки в една. Има над 120 вида рамки, които можете да приложите към вашата нова снимка. Лесно можете да променяте цветовете на границите, да ги направите по-тесни и по-широки, да добавяте различни цветове. Предоставени са най-различни фонове и стикери, които могат да обогатят снимките. Можете да добавите текст в различен размер и шрифт. Завъртането, наместването и преоразмеряването на снимките и стикерите става със съвсем прости жестове по екрана. Приложението използва лесен за използване интерфейс. Фотоколаж - Photo Collage ви дава възможност да споделяте вашите снимки чрез бутоните за бърз достъп до Facebook, Twitter и електронна поща. Така можете да споделяте снимките с вашите приятели по всяко време

Остава само да се оставите на безкрайното въображение и да се гмурнете в света на фотографията и нейните чудеса!Сподели