Как да тренираме ума си с устройствата на RevoPad

От REVO Pad 18 август 2014 3864 прегледа

Мобилните ни джаджи ни предлагат чудесни възможности да се забавляваме и разпускаме в свободното си време. Каква по-добра възможност от това да стимулираме ума си, докато пътуваме, разпускаме на плажа или се излежаваме в парка? Платформата Android OS предлага доста приложения, които могат да ви помогнат в тази цел.

Ние сме подбрали четирите най-добри приложения, които ще ви позволят да стимулирате максимално мозъчната си дейност. Благодарение на тях ще си гарантирате не само дълги часове забавление, но също ще научите и много нови и полезни неща. Ето и кои са те:

Memory Trainer1. Memory Trainer

Разработчиците са се постарали да ни предoставят максимално атрактивно заглавие, което тренира всяка една нишка от съзнанието. В голяма степен можем да кажем, че успешно са си свършили работата, тъй като Memory Trainer е доста полезен инструмент за трениране на ума. Независимо дали искате да научите нещо ново или просто да упражните мисловната си дейност, вашите възможности в това отношение почти нямат ограничение. Именно заради това ви препоръчваме да изпробвате приложението и да се забавлявате с него на своите смартфони и таблети.

 

 

MatchUp2. MatchUp

Играта е разработена от Magma Mobile, като геймплея е оптимизиран за работа от двама души, което е едно от предимствата ѝ. Паметта ви ще бъде изправена пред истинско предизвикателство, а при всяка точка, която направите две карти се махат от тестето и можете да продължите напред. Ако не успеете те се връщат обратно, а целта е да се справите с максимално малко ходове и трябва да помните постоянно техните позиции. Вариантите за игра са разнообразни и включват полета в конфигурации от 4х4, 5х6, 6х6, 8х8 и 10х10.

 

 

Find Differences3. Find Differences

Класическо предложение, което ви позволява да откриете разликите между две изображения, а това е изпитан метод за стимулиране на мозъчната активност. Понякога всички детайли са точно пред очите ни, но зрението ни не успява да ги разпознае и именно това е основния компонент от геймплея на Find The Difference. В случай, че изпитате проблеми с нивата разполагате с опцията да използвате до пет допълнителни подсказки, които да ви улеснят или да си купите такива срещу 200 точки.

 

 

PowerVocab4. PowerVocab

PowerVocab е безплатно предложение, което е едно от най-популярните игри с думи, които ще откриете в Google Play. Едно от най-големите му предимства е богатия речник с нестандартни и предизвикателни думи, а също и мултиплейър режима. Докато се забавлявате с него и устройствата на RevoPad можете да усъвършенствате своите знания с режимите Learn, Search и Challenge. Разполагате с опцията самите думи да бъдат произнасяни на глас от приятен глас, за да ги запаметите по-бързо, което е другото предимство на PowerVocab.

 

Сподели