Как да влезем в gmail.com с RevoPad, RevoPhone

От REVO Pad 08 август 2014 4660 прегледа

GmailGmail.com е една от най-добрите и най-сигурни безплатни пощи. Едно от основните предимства на пощата е нейната безотказност, бързина и сигурност. Структурата на сървърите на Google е построена по такъв начин в световен мащаб, че вие на практика достъпвате информацията в пощенската кутия от най-близкият до вас сървър, което гарантира бърз достъп и сигурност. Другото голямо предимство е, че връзката се осъществява посредством SSL протокол, което затруднява нейното "подслушване" от трети страни.

Можем да изброим още куп предимства на Gmail, не бива да пропускаме и мястото за съхранение на информация, което никак не е малко - 15 GB, но нека да се върнем на въпроса, който вълнува много потребители на RevoPad и RevoPhone: как да вляза в акаунта си в Gmail. Ако и вие се питате това - не се притеснявайте не сте единствените, които не разбирате логиката или липсата на такава. Тя липсва само на пръв поглед и това е поради факта, че Google предлагат много услуги под една шапка. Няма да ги виним за това, много от услугите са близки до перфектните и това, че в имената им липсва всякаква логика не е толкова страшно. Все пак те никога не са били добри в брандинга. Да се върнем на темата - как да вляза в акаунта си в Gmail. Това е повече от лесно - избирате от горния десен ъгъл на вашето устройство "Login" въвеждате user name и парола и ако те са правилни - влизате в Google, а от там и до множеството услуги, една от които е Gmail. Сега е необходимо или да изберете от менюто с приложения Gmail или просто напишете в адрес бара на браузера си gmail.com.

Другият кратък път е, като напишете директно в браузера си gmail.com Ако директно получите достъп до пощата си, значи вече сте се логнали в google. Тогава трябва да видите дали това е акаунта, който желаете да ползвате.

Сподели