SMS комуникацията с Revopad и Android приложенията

От REVO Pad 03 юли 2014 3196 прегледа

RevoPhone и Android приложенияКомуникацията никога не е била толкова достъпна и лесна, както сега, което дължим на интернет и съвременните технологии. Мобилните ни джаджи ни гарантират, че винаги ще имаме достъп не само до приятелите и любимите си хора, но също и до информацията, от която се нуждаем и интересуваме във всеки един момент. Независимо дали искаме да се обадим, да напишем съобщениe или разгледамe даден Facebook профил едва ли има по-добър начин да го направим от своите смартфони или таблети.

Много потребители продължават да използват предимно SMS съобщения, за да комуникират и това е причината все повече компании да разработват собствени софтуерни решения, които да ни улеснят в този процес. Все пак има няколко приложения, които превъзхождат със своята функционалност всички останали заглавия, които ще откриете в Google Play. Ето и кои са най-добрите предложения, които ще превърнат устройството ви в максимално полезен инструмент за комуникация.

1. HoverChat

Приложението включва интересна функционалност, която ще ви гарантира, че независимо какъв SMS клиент използвате на таблета или смартфона си, новото съобщение ще се появи директно пред очите ви. По този начин винаги ще бъдете информирани за най-актуалните нотификации в реално време, без да се притеснявате, че ще ги пропуснете, независимо какво правите. Ако сте зает в даден момент можете да го прочетете по-късно или директно да отговорите от прозореца, който ви се отваря. Неслучайно от TimeMagazine го избраха за едно от най-добрите и популярни 50 приложения за Android OS през миналата година.

2. Handcent SMS

Едно от най-популярните мобилни заглавия за платформата на Google, което представлява ефективна алтернатива на базовото SMS приложение, с което работите и е задължително допълнение към мобилната ви джаджа. Създателите му са се погрижили да включат поддръжка за максимален брой устройствa с Android OS, както и разнообразни опции за персонализация. Ако искате да бъдете различни можете да избирате между огромна колекция от теми за Handcent SMS, както и да задавате звукови или текстови нотификации. Интересна опция е, че вече можете да виждате снимките на своите приятели във Facebook, a също да скривате някои от съобщенията си с уникална парола.

3. hello sms

Интерфейсът на приложението определено ще ви впечатли и според създателите му това е най-бързия начин да създавате и разглеждате текстовите си съобщения. Интересното е, че това е първото SMS и MMS заглавие, което отваря кореспонденцията ви в различни интерактивни раздели. Панел в дясната част ви показва снимка и името на човека, с който си комуникирате и можете също да изпращате едно послание до няколко човека или да виждате снимки от Facebook профили. Визията на hello sms определено е най-доброто му предимство и ще улесни значително начина, по който пишете съобщения до приятелите си от смартфона или таблета си.

4. TextSecure

Ако обръщате сериозно внимание на сигурността на своята кореспонденция то това приложение без съмнение е най-подходящия избор за вас. TextSecure криптира съобщенията ви със собствени протоколи веднага след като регистрирате своя мобилен номер. Добрата новина е, че тази функция е достъпна и за файловете, които прикачвате към тях и е доказателство за това как сигурността и многофункционалността могат да бъдат неизменна част от ежедневието и работата ви, ако се спрете на устройствата на RevoPad, които крият една голяма изненада за вас, а именно достъпната цена.

5. EvolveSMS

Aтрактивно приложение привлича внимание със системата от нотификации, които могат лесно да се персонализират, а също с опцията за групов чат, както и възможността да навигирате цялата си с кореспонденция само с няколко движения на пръстта върху дисплея. Винаги можете да добавите допълнителни теми или да криптирате своите съобщения, за да ги скриете от чужди погледи и това е едно от най-добрите SMS заглавия за Android OS. Потребителите също така могат да използват над 850 различни емоджита, а също да архивират и изтриват съобщенията.

Сподели