Интересни аксесоари за таблети

От REVO Pad 19 май 2014 3271 прегледа

С непрекъснатото развитие на технологиите ние вършим повече работа с таблета си и съответно очакваме повече от него. За щастие имаме избор от много и различни видове аксесоари за таблети и тук ще изброим някой от тях.

Ръкохватка за таблет

Ръкохватка за таблетПо дизайн таблетите не са създадени, за да бъдат държани с една ръка. Ръкохватката за таблет ще ви даде здрав захват с едната ръка, докато с другата е свободна за писане или отпиване от любимата ви напитка.


Клавиатура за таблет

Много хора признават, че писането на touchscreen клавиатура не е по вкуса им. За щастие имаме възможността да свържем преносима клавиатура през Bluetooth или мини USB кабел и да се насладим на добре познатото и удобно усещане на реални клавиши.

Преносими безжични носители на данни

Какво правите ако паметта на таблета ви свърши, а вие искате да допълните музикалната си колекция, но таблета ви не разполага със слот за SD карта? Взимате си преносима памет, която лесно достъпвате през Wi-Fi, когато ви е нужна.

Допълнителна преносима батерия

Ако често използвате своят таблет или смартфон сте се оказвали поне един път с изтощена батерия и то още на половината работен ден. Забравили сте също така да си вземете зарядното и се чувствате като отшелници. Сега може да си закупите преносима батерия, която да носите в себе си и никога да не попадате в същата ситуация.

Bluetooth слушалка

Понякога таблетите имат възможност за провеждане на разговори, но в същото време са неудобни за ползване поради сравнително големите си размери. За да не се чувствате некомфортно можете да се снабдите с Bluetooth слушалка.

Станция с говорители

Качеството на говорителите на таблети е не особено задоволително. Силата на звука е ниска, качеството – доста компресирано. Да не говорим за липсата на ясно изразени ниски и високи честоти. За това пък може да използвате станция с говорители, на която да „док-вате“ своя таблет и да се насладите на много по-качествена музика.

Сподели