Какво да очакваме през 2014 г. от таблетите RevoPad

От REVO Pad 29 януари 2014 2693 прегледа

Таблети RevoPad

Ето какви ще бъдат тенденциите в развитието на таблетите RevoPad през 2014:

1. Те ще станат още по-достъпни като цена. Да наистина, въпреки, че сега цените на таблетите RevoPad са изключително достъпни, през следващата 2014 година ще ви изненадаме с още по- достъпни модели таблети. Питате се дали има възможност за по-добри цени на таблетите? Отговора на този въпрос е прост: да, технологиите се развиват стремглаво всеки ден.

Прост пример за това е историята на най-популярния и най-стар носител на информация - хартията. Много отдавна хората първо са писали върху камък. Вероятно само най-здравите са можели да пишат. Сега пишат почти всички, вярно, че някои по-здрави пишат по-трудно. По-късно са започнали да пишат и върху други материали докато през 2 век преди новата ера китайците откриват хартията. Да именно китайците от където идват почти всички таблети днес.

С тазвитието на технологиите хартията става все по-достъпна. Днес тя е достъпна за всеки и всеки може да пише и чете на воля, а също така и да споделя написаното с други себеподобни.

Таблета днес изглежда високотехнологично устройство, което не е много достъпно за всички. RevoPad обаче революционизира този процес. Днес ние предлагаме таблет за 99 лева с ДДС, което е съизмеримо с цената на голяма книга. Ние предлагаме революционни технологии на революционно ниски цени. Това ще направи таблетите достъпни в училищата и домовете и по-този начин всички ще имат достъп до цялата информация на света.

2. Таблетите ще станат още по-надеждни. Отново ще попитате коло и на къде по-надеждни, следкато надеждността на RevoPad е изключително добра. Тя е под 1%, т.е само един от сто таблета RevoPad показва отклпнение при работата си в процеса на експолатация.

3. Таблетите ще станат още по-производителни. Много високотехнологични компании полагат ежедневни усилия с цел да повишат производителността на процесорите си и другите компоненти. добре познатият ни Intel също полага усилия да се намести в бизнеса с таблети, а нови играчи използващи архитектура на ARM се появяват по няколко на година. RevoPad вече има първите образци Intel базирани таблети (RevoPad M6 и M8)

Видео процесорите използвани в таблетите RevoPad също повишават производителността си всеки изминал ден.

5. Дисплеите на таблeтите ще станат още по-добри

6. Свързаостта на таблетите става още по-универсална

7. Комуникационната част на таблетите също се подобрява. WiFi и WWAN са съответно връзката на таблета чрез домашния локален рутер или чрез интернет предоставен от мобилен оператор (2G, 3G, 4G) Технологиите и тук се развират с бясна сила.

8. Батериите на таблетите стават все- по компактни и с по-голям заряд. tbc.

Сподели