Какво е OTG

От REVO Pad 07 юли 2014 15868 прегледа

OTGOTG е съкращение от USB OTG (USB On-The-Go). Телефони с OTG поддръжка позволяват на своите собственици да свързват допълнителни устройства чрез micro USB порта.

За какво може да се използва OTG?

OTG поддръжката е наистина полезна за телефони без слот за SD карта и с ограничено пространство за съхранение на данни. Чрез специален OTG кабел може да свържете USB флаш памет към телефона си и да прехвърлите файлове. Може също така да свързвате телефона си към четци на SD карти, камери и дори мишка или клавиатура. Позволявайки ви да бъдете по-продуктивни.

OTG кабел

Колкото и странно да звучи, някои хора свързват USB захранвани прахосмукачки съм техните телефони и таблети, поддръжащи USB On-The-Go.

USB прахосмукачка

Кои устройства поддържат OTG?

RevoPad е българската марка за таблети, която ви предоставя най-иновативните технологии на достъпни цени. Насладете се на мощния и същевременно елегантен RevoPad N7 Mini S. Освен със своята бързина този таблет може да се похвали, че е и най-тънкия на пазара в момента. Четириядрения процесор е съчетан с 1GB RAM, за да работите безпроблемно дори с много отворени приложения. Таблетът поддръжа USB OTG, предоставяйки ви свобода да свързвате други устройства към него.

RevoPhone M851  е не само изгоден смартфон с две SIM карти. Устройството поддържа USB OTG, за да съхранявате на външна памет направените снимки с впечатляващата 13MP камера. Бързата и безпроблемна работа с RevoPhone M851 е гарантирана от осемядрения процесор MT6592 и 2 GB оперативна памет.

Сподели