Какво можем да правим с таблетите RevoPad

От RevoPad 23 януари 2014 4353 прегледа

Повечето потребители се колебаят да си вземат таблет, защото не са запознати с възможностите, които предоставя това мобилно устройство. Ще ви представим за какво най-често се използват таблетите RevoPad  и ще очакваме да споделите с нас вашите впечатления.

таблети revopad

Да четем книги и гледаме филми

Едно от предимствата на таблетите е размера на дисплея, който оказва голямо влияние, когато се чете книга или гледа филм. Опитвали ви сте се да прочетете някои интересен роман на мобилния си телефон? Не ви го препоръчвам. Ако използвате таблетa RevoPad T10 това е много по-лесно. Не се изморяват очите, няма нужда да скролирате постоянно и ще може да се насладите пълноценно на сюжета. Таблетът дори има размерите на стандартна книга, но най-хубавото е, че е по-тънък и може да поберете цяла библиотека в него.

Ако пътувате често, може да използвате таблета си да гледате филми. По-малките размери и тегло от  лаптопите ги правят по-мобилни, а качеството на картината се запазва. Такъв таблет за филми е RevoPad MR798

Да го използваме за игри

Таблетите могат също така да се използват за забавление. Високата производителност на графичния процесор и издръжливата батерия на RevoPad N7 Mini S, го правят много по-добър избор за игри от други мобилни устройства..

Да слушаме музика

Ако обичате да слушате музика, докато чатите или проверявате facebook акаунта си, RevoPad MR793 е най-добрият вариант. Той е чудесен таблет за подарък, с който да зарадвате любимите си хора.

Да работим дистанционно

Ако имате спешни бизнес задачи, а офиса не е наблизо един таблет би бил много подходящо решение. С възможности на лаптоп, но много по-мобилен. Може да изнесете презентация с таблета пред потенциални бизнес партньори в някой ресторант или лоби бар. Да се свържете с десктоп компютъра ви в офиса или проверите най-актуалната информация от вашата сфера и всичко това само с няколко клика.

Какво обичате да правите със своя таблет? Какво е най-честото му предназначение? Дали е таблет за игри или за филми. Използвате ли го в работата си или само в свободното време? Ще се радваме да споделите с нас.

Сподели