Клавиатурата SwiftKey за бързо писане на вашата джаджа

От REVO Pad 16 юли 2014 5443 прегледа

SwiftKeyУмните приложения за най-популярните платформи представляват сърцето на многофункционалните ни мобилни устройства. Независимо дали искаме да се свържем с даден човек, открием желаната от нас информация, редактираме снимките или клиповете си или искаме да създадем друг документ нищо не би било възможно без тях. Android OS ни предлага възможност за избор от над стотици хиляди приложения, които са оптимизирани за смартфоните и таблетите ни.

Замисляли ли сте се кое е най-често използваната от вас функция на вашето мобилно устройство? Разбира се всеки ден извършваме множество кликвания върху иконите на своите файлове и документи, в браузъра, камерата и др. Все пак един от най-важните компоненти на смартфоните и таблетите e тяхната виртуална клавиатура, която трябва да е бърза и удобна, като също така винаги предварително разбира какво искаме да напишем.

SwiftKey е интелигентно приложение от ново поколение, което е най-популярното платено заглавие в Google Play сред потребителите. Виртуалната клавиатура по традиция е достъпна за изтегляне срещу сума от $3,99, но в момента е безплатна за всички собственици на устройства с Android OS. От своя страна това е предложение, на което няма как да не обърнете внимание, тъй като то работи доста бързо и е много полезно, като така ще ви спести доста време.

Приложението ще изведе функционалността на джаджата ви на изцяло ново ниво и ще превърне вашия RevoPad в максимално удобно и практично устройство. SwiftKey поддържа над 60 различни езика по цял свят и предлага избор между над 30 различни теми, които са оптимизирани както за 5-инчовите, така и за по-големите 7 или 10,1-инчови дисплеи. Потребителите могат да се възползват от множество допълнителни опции за персонализация, а също да използват над 800 емоджита в своите съобщения до приятелите си.

Приложението е базирано на уникален алгоритъм, който свиква с вашия начин на изразяване и предвижда сам думите, преди да сте ги въвели. Още по-интересното е, че можете да синхронизирате своя стил между няколко устройства и така да сте сигурни, че SwiftKey винаги знае какво искате да кажете. Включена е и допълнителна интеграция към популярни услуги като Gmail, Facebook, Twitter, Evernote и др., а едно от предимствата на заглавието е, че е оптимизирано и за изразите на родния ни български език. Благодарение на него ще превърнете своето мобилно устройство в невероятно мощно и удобно средство за комуникация, като така ви позволи да извлечете максималния потенциал от него и в същото време ви помогне да си спестите излишно време.

Сподели