Най-добрите GPS навигации за RevoPad и RevoPhone

От REVO Pad 21 май 2014 6353 прегледа

Кои са най-добрите GPS навигации за Android, които можете да инсталирате на RevoPad или RevoPhone в момента?

В Google Play можете да намерите много приложения за навигация. Тук ще синтезираме 5 от най-добрите GPS навигации които можете да изтеглите в Google Play магазина.

1. GPS Essentials

Разполага с богат асортимент от карти, като любопитно е, че може да се използва освен по суша, също така и по вода и въздух. Основата е безплатна, като пълната версия струва малко над $5.

GPS Essentials

 

2. GPS Navigation BE-ON-ROAD

Това е малко по-стара навигация която обаче няма да заема много пространство в паметта на таблета ви. Инсталационният пакет е едва 7.5MB.

GPS Navigation BE-ON-ROAD

 

3. MapFactor: GPS Navigation

Бърза навигация, която върви гладко дори на хардуерно по-слаби устройства. Наскоро получи ъпдейт, който изчисти почти всички малки грешки от предната версия.

MapFactor: GPS Navigation

 

4. MapQuest: Maps, GPS and Traffic

Напълно безплатно приложение което освен стандартната информация в картата дава и реална информация за трафика в града. Идеално приложима в Западна Европа, в България информацията за трафика не е особено точна.

MapQuest: Maps, GPS and Traffic

 

5. Google Maps

Хубава навигация, която може да показва маршрутите и със сателитни снимки. Отбелязва с фотографии музеи, заведения и забележителности. Но отново има известни проблеми картите за България.

Google Maps

Сподели