Колко струват таблетите днес

От REVO Pad 18 януари 2014 4524 прегледа

Колко струват таблетите

Седем инчов таблет с четириядрен процесор и IPS екран с дебелина само 6.8 мм струва само 299 Лв. Пример RevPad N7 Mini S

Седем инчов четириядрен таблет очакван в края на Януари 2014 с IPS екран е RevoPad MS760. Cenata e 209 Лв с ДДС. Това е най-евтиният четириядрен таблет с метален корпус и елегантен дизайн.

Седем инчов двуядрен таблет със стилен и елегантен корпус, добра резолюция на дисплея е моделът RevoPad T10. Това е перфектен таблет с балансирана производителност и цена само 139 Лв с ДДС.

Седем инчов двуядрен таблет, здрав и надежден на цена само 119 Лв. в RevoPad MR798. Това е таблет с добра  производителност и изгодна цена.

Ако търсите таблет за малък разбойник или разбойничка и не искате да се притеснявате, че той или тя ще си счупи таблета, то правилният избор е RevoPad MR793 на цена само 99 Лв. Трябва обаче да внимавате. Той/тя може да не счупи таблета, защото той е здрав и надежден, но може да счупи нещо друго с таблета. RevoPad MR 793 е перфектният избор за първи таблет на бъдещи технологични гении.

Сподели