Мобилни телефони, Смартфони, Таблети накъде ще продължи еволюцията

От REVO Pad 11 август 2014 4382 прегледа

Смартфони RevoPhoneВероятно ви прави впечатление, че много области от живота търпят очаквани и неочаквани обрати. Различни индустрии и продукти западат, други пък са в постоянен възход. Естествено нищо на този свят не е вечно, но прави впечатление, че някои неща са много вечни. Едно такова нещо е информацията и по-точно нейната обработка, съхранение, пренос и анализ.

Замислете се само колко елементарни моменти от нашия живот са посветени именно на тези процеси. Хората са социални същества и имат необходимост от непрекъснато общуване. Това вероятно е основната причина те да отделят средства за технологии и то предимно такива, които служат за общуване и забавление. Много от вас помнят, времената в които компютрите струваха хиляди долари, а разговора по телефона с далечна дестинация можеше да струва почти толкова. Сега цените на мобилните телефони са под 100 лв, а най-странното е, че те се срещат все по-рядко. Тенденцията е всички телефони да станат смартфони. Ако питате защо мобилните телефони са на изчезване можем да отбележим няколко основни причини:

  1. Мобилните телефони са по-евтини и производителите печелят от тях по-малко;
  2. Те генерират по-малко трафик, предвид ограничената си функционалност и операторите печелят по-малко;
  3. Мобилните телефони се използват от по-възрастни хора, които имат нужда основно от телефон.

Тенденциите при смартфоните са няколко:

  1. Те стават все по-достъпни и цените на смартфоните постоянно падат. Скоро ще можете да имате бърз RevoPhone  без договор за цена около 100 лв.
  2. Те стават все по-надеждни. Почти всички критични компоненти са близки до желаното съвършенство. Знаете, че таблетите и смартфоните -  RevoPhone и RevoPad се предлагат с 24 месеца гаранционен сервиз в България;
  3. Съдържанието в Интернет непрекъснато расте. Услуги, като плащане на сметки, резервации, пазаруване са вече ежедневие. Факт - онлайн магазинът RevoPad.com се радва  на изключителна популярност.

Тази тема естествено ще има развитие и продължение. Ще се радваме да чуем и вашето мнение.

Сподели