Направете математиката забавна с таблети и смартфони Revopad

От REVO Pad 06 август 2014 3862 прегледа

Математиката е забавна с RevoPadМобилните устройства са мултифункционални джаджи, които ни позволяват да извършваме всевъзможни задачи, докато пътуваме. Смартфоните и таблетите са полезни продукти, които ни позволяват много по-лесно да свършваме ежедневната си работа и да се забавляваме с мултимедийните си файлове.  Невероятната им популярност се дължи предимно на огромния брой приложения, които сa достъпни за водещите мобилни платформи на пазара.

Джаджите са доста подходящи за обучение, тъй като позволяват на подрастващите не само да се забавляват, но и да научат много нови неща, докато се забавляват със смартфона или таблета. Сега е сезонът на почивките, но можете винаги да им помогнете да научат нови неща, докато пътувате до дестинацията на почивката си. RevoPad ви предлагат интересна възможност да се погрижите за тях, като съчетаете по най-добър начин полезното с приятното. Ето и как да се грижите за обучението, докато разпускате по време на своя заслужен отдих.

1. Medieval Math Battle Gold

Интересната с игра съчетава в себе си класички математически задачи с интерфейс, който сме свикнали да виждаме в популярните ролеви игри. Само срещу петнадесет минути на ден детето ви ще започне само да си създава собствени логически навици, докато преминава през увлекателните нива на Medieval Math Battle Gold. Предвидени са допълнителни за персонализация на самия герои и забавни начини да се запаметяват важните математически факти.

2. Moose Math

Приложението е подходящо за подрастващи , които са на възраст между 3 и 8 години, като родителите и учителите могат да следят прогреса им на атрактивната Report Card опция. Моose Math e разделена в няколко нива, които позволяват те да научат как да смятат не само до 10, но дори и до 100. Играта обхваща всички ключови компоненти на математическата наука като броене, събиране, изваждане, геометрия и много др. и изглежда чудесно на 8-инчовия HD дисплей на РеvoPad 8P 3G

3. Slice Fractions

Друго атрактивно предложение, което е достъпно за изтегляне от Google Play и ще ви пренесе във виртуален свят, в който трябва да се преминат над 60 различни пъзела. Геймплеят е доста опростен и Slice Fractations определено е едно от най-атрактивните приложения за обучение, което ще откриете за платформата Android OS. За да преминавате през нивата е необходимо да пробивате леда и лавата, тъй като само така можете да си пробивате път напред, докато се забавлявате с осемядрения RevoPhone M860.

4. Squeebles Times Table 2

Разработчиците на това заглавие са специализирани в създаването на приложения, които правят математиката по-достъпна дори и за най-младите. Детайлни статистики ще ви показват прогреса на вашето дете през последните 28 дни, като те ще получават скъпоценни камъни като достигат до определени етапи от нея. Предимството на Squeebles Times Tables 2 е, че не предлага допълнителни покупки или реклами, които да отвличат вниманието на подрастващите от играта.

Сподели