Най-добрите 10 безплатни игри за таблет Revopad MR793

От RevoPad 13 февруари 2014 15751 прегледа

RevoPad MR793 e таблетът, който ще ви даде много добро качество, на невероятно ниска цена. Изключително подходящ е за подарък на ваш приятел или на вашето дете. За разлика от повечето евтини таблети при модела RevoPad MR793, цената не е за сметка на качеството. Процесорът, който използва е едноядрения All Winner A13, 1.2GHz, а оперативната памет - 512 MB. Екрана е LCD TFT Capacitive Touchscreen, с резолюция 800 x 480. RevoPad MR793 разполага с 4 GB сторидж, за да запишете любимите си приложения. Таблетът има както задна (2MP), така и предна 0.3MP камера за видео чат. Операционната система е Android 4.2.2 Jelly Bean.

В тази публикация, разглеждаме основно безплатни игри, които можете да свалите от Play.google.com и да играете на вашия Revopad MR793.

Някои игри е възможно да имат и платени добавени екстри, с които можете да развиете вашия герой, въпреки, че основната игра е безплатна.

За да можете да ползвате приложения (програми) от Play Store на google е необходимо да имате регистрация с потребителско име - email@gmail.com .

Вижте нашите предишни публикации по темата. Достъпа до PlayStore става чрез иконката GooglePlay Магазин (Store)

В следващата стъпка ще видите специалната секция Games (Игри), в която има проста навигация за сортиране на игрите според това, дали са платени или безплатни, по популярност и други критерии.

Използвайки навигацията и филтрите можете да сортирате според популярност в определени периоди от време - например последната седмица. На същата страница можете да намерите и съвсем нови игри, някои от които ще станат много популярни. Вие имате шанс да сте от първите, които ще научат за съществуването на играта.

Clumsy Bird

 

Clumsy Bird

 

Запознайте се с нещастните тромави птици! Те се нуждаят от вашата помощ! Оцеляването им  е изложено на риск, защото лошите дракони са откраднали техните яйца.

Вашата работа е да ръководите тези симпатични птици докато летят през всички видове препятствия и да върнат обратно своите яйца.

 

My Talking Tom

 

My Talking Tom

My Talking Tom е най-забавната игра, както за деца, така и за възрастни. Том е вашето виртуално животинче. Той  повтаря вашите думи, може да бъде весел и щастлив, гладен. Настроението му зависи от това, което правите за удоволствие с него.

 

Pou

 

Pou

Готови ли сте за домашен любимец? Проверете, като си изтеглите играта “Pou” и започнете да се грижите аз него. Виртуалното животинче разчита на вас – да го нахраните, преоблечете и излекувате, когато е болно.

 

Hill Climb Racing

 

Hill Climb Racing

Мислите ли, че шофирането е лесна работа? Проверете с Hill Climb Racing. Off-road теренът ще ви постави пред невероятни предизвикателства, които наистина ще ви забавляват!

 

Pizza Restaurant

Pizza Restaurant

Помогнете на децата да тичат из пицарията, когато шефът го няма! Приготвянето на пица и севирането й ще ви довеце нови клиенти!  Разкрийте готварските си умения!

 

Candy Crush Saga

 

Candy Crush Saga

Потопете се в света на вкусните пъзели, към които ще се пристрастите! Играйте и се забавлявайте където и когато пожелаете.

Морски шах

 

Морски шах

 

За Морския шах не се налага да казваме, че тази игра е една от най-забавните! Играйте срещу устройството, или сруще истински съперник.

 

8 Ball Pool

8 Ball Pool

Играйте билярд със своите приятели, играйте билярд с „легенди”. Развийте тактиките си на игра, докато се забавлявате с 8 Ball Pool.

 

Умен ли си?

Умен ли си?

Това е невероятна игра, с над 350 000 въпроса на различна тематика /филми, политика, география, наука, спорт, история и много други/. Има 5 нива на сложност, както и познатите ни жокери.

 

3D Bowling

 

3D Bowling

Вече не е необходимо да ходите в залата, за да играете боулинг. Не случайно, 3D Bowling е номер едно сред всички игри с боулинг. Уникално  реалистична и приятна за управление. Наистина ще ви допадне!

В следващи наши публикации ще разгледаме най-популярните игри за началото на 2014 година.

Сподели