Най-добрите алтернативни браузъри за устройства RevoPad

От REVO Pad 04 септември 2014 6877 прегледа

Google Chrome, Mozilla Firefox и Opera са най-популярните десктоп браузъри, които също така имат и атрактивни мобилни версии. Веротно всеки един от нас използва поне един от тях, за да гарантира достъп до любимите си страници в интернет.

Добре е да знаете, че Google Play предлага и много разнообразни алтернативни приложения, които имат лесен за употреба интерфейс и се отличават с бърза скорост на работа. Благодарение на тях ще опитате не само нещо различно, но и ще се убедите, че сърфирането в интернет може да е още по-лесна и приятна задача. Ето и кои са най-функционалните алтернативни браузъри за устройствата с Android OS:

maxton browser1. Браузър Maxthon - максимално бързо сърфиране в интернет

Браузърът се използва от над 600 млн. потребители по цял свят и е оптимизиран специално за дисплеите на смартфони и таблети. Приложението включва поддръжка за HTML5 и се отличава с лесен за използване и персонализиране интерфейс. Интересното е, че той е създаден, за да използва максимално малко ресурси на процесора, гарантирайки ви максимално бързо сърфиране в интернет. Така не само се подобрява вашата работа, но се намалява значително и консумацията на батерията на устройството, което използвате. Браузърът Maxthon може да изтеглите от тук.

 

 

 

dolphin browser2. Браузър Dolphin - персонализиран начален екран

Приложението може да се похвали, че вече е инсталирано от над 100 млн. потребители в глобален мащаб и според много анализатори е най-добрия браузър за Android OS. Началният му екран може лесно да се персонализира с отметки до най-посещаваните от вас уеб сайтове и така само с едно движение ще имате лесен достъп до цялото съдържание, от което се интересувате. Атрактивен интерфейс и бърза скорост на работа несъмнено са ключовите характеристики, които отличават Dolphin Browser. Приложението предлага абсолютно всички функции, които можете да очаквате от съвременен браузър като собствен магазин за приложения, теми за персонализация, интеграция на социални мрежи и др. Браузър Dolphin може да изтеглите от тук.

 

next browser3. Браузър Next - ниска консумация на батерия

Необходими са най-много 1,5 секунди, за да може Next да зареди всяка една страница, която отваряте в интернет. Браузърът се отличава също с ниска консумация на батерия и предлага възможност за бързо превключване между отворените раздели с едно кликване. Потребителите могат да изтеглят допълнителни добавки за Evernote, Facebook, QR Code, Screenshot, PDF и др., както и да синхронизират любимите си сайтове от други браузъри. Next предлага и Incognito режим за сърфиране и е едно от най-интересните предложения за съвременните смартфони и таблети. Браузър Next може да изтеглите от тук.

 

 

link bubble browser4. Браузър Link Bubble - не пречи на работата с любимите приложения

Друго алтернативно приложение за Android OS, на което трябва да обърнете внимание е именно Link Bubble. Браузърът е създаден, за да се възползва максимално от сензорните дисплеи на мобилните ни джаджи и позволява, когато кликнете върху даден линк, да зареждате самата страница във фонов режим, а през това време да продължите да работите с приложението, което използвате в този момент. Веднага щом уеб сайта е готов ще бъдете информирани с уведомления на началния екран, което е доста полезна функция. Link Bubble ви показва и статистика с времето, което спестявате, когато работите с него и ще промени изцяло представата ви за сърфирането в интернет, докато се забавлявате с устройствата на RevoPad. Браузър Link Bubble може да изтеглите от тук.

 

uc browser5. Браузър UC - мултитаск и изтегляне на файлове в облачни услуги

Специален UC Theme Center ви позволява да променяте визията на браузъра с допълнителни теми и уолпейпъри. Приложението предлага и богат набор от добавки, както и интересен Speed Mode режим, който гарантира, че се възползвате максимално от скоростта на мобилния си интернет. UC Mobile поддържа мултитаск и изтегляне на файлове в облачни услуги, като също така работи и във фонов режим. Ако искате да бъдете различни докато работите със смартфона или таблета си определено трябва да опитате този браузър. Браузър UC може да изтеглите от тук.

 

Сподели