Най-добрите цени на таблети около Великден

От REVO Pad 17 април 2014 2741 прегледа
Най-добрите цени на таблети около Великден

Можем смело да кажем, че RevoPad са най-евтините тааблети на пазара.

Не го казваме единствено поради това, че евтиното се асоциира с ниско качество, не добра работа, много кратък период на ползване. Ето няколко факта, които отличават RevoPad от евтините таблети:

1. Таблетите RevoPad са с качествени екрани. За разлика от много други таблети, RevoPad имат брилянтна картина добра яркост и контраст, много малък размер на пиксела и висока гъстота на пикселите на екрана. Това се основните параметри, за които трябва да питате при избор на таблет.

2. Корпусите на таблетите са изработени от качествени материали. Повечето модели са с метална рамка и заден капак. Допира докорпуса създава усещане за удобство и лукс.

3. Батериите на таблетите RevoPad са с балансиран капацитет и издържам много цикли на зареждане.

4. Процесорите на таблетите RevoPad са от последни поколения. Водещите производители на процесори в момента са Mediatek и RockChip. Тези процесори са с най-добра производителност и нашият съвет е да избирате таблети с процесори от тези марки.

5. Звук. Когато става дума за таблети, обикновенно никой не си прави илюзия, че звукът ще става са слушане. Тествайте обаче RevoPad 8p и RevoPad 8p 3G и ще се изненадате от качеството на звука. Тези таблети са с 2 говорителя, които не само запълват дупките, но и звучат много добре.

6. Таблетите RevoPad са с осигурен сервиз на територията на България. Не забравяйте да попитате какво се случва в случай на необходимост от сервиз при покупка на таблет.

Защо обаче таблетите RevoPad са най-евтините таблети? Единствено и само, защото са с най-ниски цени на пазара. Вижте промо цените на RevoPad за Великден 2014:

Новите предложения:

Таблет RevoPad 8P WiFi
Таблет RevoPad 8P 3G


Познатите ви бест селъри:

RevoPad N7 Mini

RevoPad T10
RevoPad MS760
очакван модел
RevoPad MR798

RevoPad MR793

Сподели