Най-подходящите таблети за ученици

От REVO Pad 10 септември 2014 3769 прегледа

Най-подходящите таблети за ученициНаближаването на учебната година е чудесна възможност да помислите как да позволите на детето си да се докосне до най-съвременните технологични иновации, като в същото време улесните значително начина, по който то се образова и асимилира информацията в училище. Едва ли има по-добър инструмент за постигането на тази цел от смартфоните и таблетите, които използваме всеки ден и са достъпни на все по-достъпни цени. Мобилните ни джаджи са най-яркия пример за иновациите в последните години и революцията на интернет, а невероятните им възможности вече промениха изцяло начина, по който откриваме и съхраняваме информация.

Сензорните дисплеи на съвременните таблети са удобни за използване, но също така са достатъчно големи, за да можете лесно да четете, когато пътувате. Вграденият капацитет за съхранение на данни, който те предлагат е абсолютно достатъчен да запазите хиляди електронни книги, текстове, снимки, PDF файлове и други учебни файлове. Интерактивните презентации са чудесен начин да получите нови знания и вероятно най-добрия начин да ви бъде представена нова информация. Вместо досадното разлистване между страниците на хартиен носител можете само с няколко клика да откривате данните, които ви трябват във всеки момент.

Благодарение на мобилните устройства, образованието никога не е било толкова достъпно и забавно, както днес. Независимо в каква сфера искате да обогатите знанията на себе си или детето си винаги ще откриете полезно и лесно за използване приложение, което ще задоволи нуждите ви. Най-популярната мобилна платформа Android OS вече предлага колекция от над 1,2 млрд. приложения, които ви предоставят разнообразни възможности да тренирате ума си, като научавате нови неща. Компактните таблети, които ще откриете на пазара имат дълъг живот на батерията, който ви позволява да се възползвате от пълния им потенциал през целия ден, което е и другото им предимство.

Добавянето на допълнителна клавиатура може да подобри дори още повече функционалността им, а ултратънките им размери ги правят в изключително удобни джаджи за работа с една ръка. Поставянето им в багажа или раницата не е проблем, тъй като те лесно могат да се поберат дори и в големия джоб на дънките или панталоните ви. Предимствата на устройствата не спират дотук, тъй като постоянния достъп до интернет е сигурна гаранция, че винаги само с няколко докосвания на дисплея можете да отворите и намерите информация за всевъзможни сфери, които ви интересуват.

RevoPad T10RevoPad T10 е достъпен и компактен таблет с двуядрен процесор и 7-инчов дисплей с резолюция от 1024х600 пиксела, който превъзхожда конкурентите си с атрактивното съчетание от ниска цена и технически характеристики. Панелът функционира доста добре дори и при пряка слънчева светлина, където ще останете изненадани от контраста и прецизността на всеки детайл, който виждате. Устройството е достатъчно бързо и има дълъг живот на 2500mAh батерия, което го превръща в модел, който ще превърне обучението на детето ви в забавна и изпълнена с позитивни емоции задача. Моделът има 512МВ RAM и вградена памет от 8GB и определено ще останете изненадани от плавната работа дори и като отворите няколко приложения. Операционната система е Android 4.1 Jelly Bean OS, a допълнителен слот за microSD карта ви позволява да я увеличите с още 32GB.

Така получавате достатъчен капацитет, за да запазите колекцията от снимки и филми, за да бъдат те на една ръка разстояние винаги, когато ви потрябват. Oпциите за свързване включват HDMI, micro USB и класическия 3.5 мм. аудио жак, с които да закачате периферни устройства към него. Графичният процесор е Power VR SGX-450, а капацитивния тъчскриийн дисплей ще улесни значително взаимодействието ви с този иновативен таблет. Поддръжката за Wi-Fi 802.11b/g/n ще ви гарантира бърза скорост за достъп за сърфиране в глобалната мрежа, но винаги можете да свържете и външен 3G модем за постоянен достъп до интернет.

RevoPad N7 Mini SЦената на този атрактивен таблет е само 99 лв., което не само е невероятно ниска стойност за възможностите му, но и нищожна сума с оглед на ползите, които ще има за обучението на детето ви. RevoPad предлагат и други иновативни устройства като например ултратънкия Revopad N7 Mini S, който ви предлага 7,85-инчов HD дисплей, четириядрен 1,4GHz процесор, по-новата Android 4.2.2 OS и два пъти повече оперативна памет, която достига до 1GB. В случай, че искате да инвестирате максимално малко средства, за да позволите на детето си да се докосне до най-съвременните иновации в индустрията ви съветваме да се ориентирате към достъпния RevoPad MR798, който може да е ваш срещу едва 86 лв.

Сподели