Новите функции на Facebook за мобилното им приложение

От REVO Pad 20 юни 2014 3325 прегледа

Споделяне на музика и филми

Facebook споделяне на музика и филмиFacebook е чудесна платформа за откриване на нова информация и свързване с приятелите ни по цял свят. Всеки ден потребителите споделят невероятно количество съдържание в профилите си, докато в същото време компанията се опитва постоянно да включва допълнителни функции, с които да улесни работата ни. Въпреки разнообразните онлайн услуги и приложения много хора продължават да използват Facebook не само, за да разглеждат снимките и публикациите на приятелите си, но и като основен източник на новини.

Социалната мрежа еволюира непрестанно, което може да се каже и за потребителската и база, която продължава да расте с всеки изминал ден. От компанията вече работят над нова интересна функция, с която ще можем да използваме микрофоните на своите смартфони, за да идентифицираме името на дадена песен или филм, който виждаме по телевизора. Излишно е да споменаваме, че след това можете да ги споделите директно в своите Facebook акаунти по изключително лесен начин, без да се налага да въвеждате никакъв текст.

В случай, че искате да пратите песен до някой приятел той ще има възможността да чуе 30-секунден откъс от нея, а ако е филм  ще получи данни за това кой сезон и епизод гледате в момента. Добре е да знаете, че функцията е напълно опционална и като я активирате ще виждате допълнителна аудио иконка, която се движи в полето за статус ъпдейти. Разполагате и с възможността сами да изберете кой да вижда съобщението ви, както и да я декативирате по всяко време от горния десен ъгъл.

Facebook смятат, че това е много по-атрактивен и удобен начин потребителите да споделят съдържанието, което харесват с приятелите си. Компанията също така увери, че активирането на микрофона не означава, че тя записва разговорите ни и категорично отхвърли възможността да ни шпионира по този начин. Определено можем да кажем, че това е доста атрактивна опция, която има потенциала да се превърне хит сред потребителите.

Представете си как удобно сте се излегнали на дивана пред телевизора си, докато се забавлявате с мощния осемядрен RevoPhone K850 и чуете любимото си парче по телевизията. Ако сте активирали новата функция на Facebook ще можете само с няколко кликвания да я изпратите на приятел дори без да помръдвате от мястото си или ставате от дивана. Компактният 7-инчов LTPS дисплей на фаблета RevoPhone K870 го прави удобен за работа с една ръка, а Full HD резолюцията позволява да се наслаждавате на най-актуалните филми и телевизионни шоута, когато сте в движение.

Очаровани сте от новия епизод на любимия си сериал? Вече не е нужно да въвеждате и името му, тъй като с микрофона можете директно да изпратите данни за сезона и самата серия на познатите си. Ето как иновативните устройства на RevoPad и полезната нова функция на Facebook могат да улеснят още повече ежедневието ни като ни предоставят нови и различни начини за комуникация.

Сподели