Новият RevoPhone K850 KitKat е тук

От REVO Pad 01 септември 2014 12147 прегледа

RevoPhone K850 След огромния интерес към първата версия на осем-ядрения флагман RevoPhone К850 на популярната българска марка Revo, имаме възможността да ви представим и следващата му подобрена версия - RevoPhone K850 KitKat. Успехът на предходния модел, който беше с версия на операционната система Android 4.2 (Jelly Bean) бе неочаквано добър - само за няколко дни след пускането му на пазара бяха разпродадени голям брой от устройствата. Още с появяването си RevoPhone К850 сякаш се превърна в истинска сензация - огромна част от Андроид потребителите го очакваха с нетърпение, именно заради невероятните му характеристики, които предлага на атрактивната цена от 348 лева.

 Смартфонът RevoPhone K850 KitKat е тук за да ни покаже, че винаги може и още. Той е още по-оптимизиран и с още по-голям живот на батерията. KitKat версията на модела отново притежава достатъчно силен хардуер, както своя предшественик, но е вече с най-новата верисия на операционната система Андроид - именно (4.4) KitKat, от където идва и името на модела. А версията 4.4 предлага на потребителя още повече опции и далеч по-оптимизирана работа с устройството. Сред най-характерните черти на Андроид KitKat са:

  • Възможността да работи бързо и гладко дори и на устройства с 512MB RAM памет. От което става ясно, че RevoPhone К850 с КitKat със своите 1GB RAM памет ще работи с изключителна бързина, дори при по-голямо натоварване.
  • Пълноекранен запис - ще имате възможност да записвате под формата на видео клип всичко, което правите на вашият RevoPhone !
  • По-интелигентни разговори - когато някой ви прозвъни, вашият RevoPhone ще има възможността да ви уведоми кой е той, дори и да нямате името му във телефонния си указател! Това става посредством услуга, която ще претърсва през Google Maps намиращите се във ваша близост услуги и фирми и ще извежда тяхно име на екрана на телефона ви, когато получавате обаждане от тях.
  • По-издръжлива батерия - Андроид 4.4 е снабден със опция за по-интелигентно управление на наличните сензори. Чрез нея операционната система на вашия RevoPhone ще регулира и оптимизира сензорите и модулите вградени в телефона ви така, че те да са активни само когато имате нужда от тях.

 Така оптимизирана, новата версия на RevoPhone К850 стъпва още по-здраво на флагманското стъпало, нареждайки се до модели предлагани от други марки за цени от близо 1000 лева. Тук идва ред да признаем и най-важното за някои - за разлика от останалите наложени марки, при които новите версии на моделите са обикновено със стотици левове по-скъпи от предходните, новата KitKat версия на RevoPhone К850 идва на абсолютно същата стара цена, без нито 1 лев допълнително оскъпяване! Да, сега имате възможност да се сдобиете с 8 ядрен смартфон с невероятен 5" HD Ready екран и 13 мегапикселова камера на достъпната цена от 348 лева!

Сподели