OK Google на Android и Chrome

От REVO Pad 01 юли 2014 3485 прегледа

Вече питаш Google и не пишеш!

Ok GoogleTърсачката на Google е не само най-добрия и удобен начин за откриване на информация в интернет, но и един от най-посещаваните уеб сайтове. Алгоритъмът, с който тя работи е създаден специално, за да ни предоставя максимално бързо най-прецизните резултати на заявките ни. Трудно е да си представим как щяхме да сърфираме в интернет и да намираме нещата, от които се интересуваме, ако не беше търсачката на Google.

Компанията често променя начина, по която тя работи, обработва и възпроизвежда страниците, за да е ефективна и да ни бъде от полза по най-добър начин. Една от най-атрактивните функции на Google е възможността да активираме търсачката с гласа си, като използваме командата „OK Google”. Първоначално тя бе достъпна единствено за мобилните устройства с Android OS но от компанията вече работят върху интеграцията ѝ за Chrome OS и своя популярен десктоп браузър.

Добрата новина е, че вече можете да работите с тази функция директно от своите лаптопи или персонални компютри. Единственото, което трябва да направите е да използвате Google Chrome и да дръпнете допълнително разширение за него, което  можете да изтеглите от този линк. След като дадете съгласието си то да използва микрофона можете директно да търсите като кажете „Ok Google” и заявката ви, за да получите резултатите.

Откриването на информация не е било никога толкова лесно и достъпно особено на 7,85-инчовия HD дисплей на ултратънкия таблет RevoPad N7 Mini S. Технологията IPS допринася за наситени и ярки цветове, дори и пряка слънчева светлина, което ще ви гарантира винаги, че бързо и удобно ще свършите работата си. Четириядрен 1,4GHz процесор, 1GB RAM и вградена памет от 8GB са чудесна комбинация, която заедно с атрактивната му цена отличава този иновативен таблет.

RevoPad K850 е осемядрен смартфон с 5-инчов OGS дисплей, 13-мегапикселова камера и 2GB RAM, който превъзхожда всички свои конкуренти в своя клас.  Бърза скорост на работа, впечатляваща картина и камера от последно поколение са характеристиките, които може да очаквате от този модел на компанията, която вече набира голяма популярност на българския пазар. По този начин последните нововъведения в Google и елегантните таблети и смартфони ще ви предложат примамливо съчетание, което не само ще улесни работата ви, но и ще превърне сърфирането в интернет в истинско удобство и наслада.

Сподели