Осемядрен 5 инчов тънък смартфон с 2 сим карти и 13 MP камера

От REVO Pad 22 юни 2014 4541 прегледа

RevoPhone K850RevoPhone К850 е качествен смартфон с две SIM карти. Елегантната му визия се съчетава умело с много добри параметри, за да получите най-доброто решение на най-добрата цена. Именно, комбинацията от мощен процесор и изгодна цена е основния фактор, RevoPhone К850 да бъде предпочитания смартфон за мултимедийни и бизнес нужди.

Дисплей

Моделът се отличава с 5.0" дисплей, базиран на технологията One Glass Solution. Благодарение на използваната иновация образът е кристален и детайлен, а размерите на смартфонът са максимално намалени.

Процесор

RevoPhone К850 е изключително бърз и работи без проблем дори с много отворени приложения, благодарение на високо-продуктивния, осем ядрен процесор MediaTek MT6592 и 2 GB оперативна памет.

Камера

Освен със своята елегантна визия и висока призводителност, RevoPhone К850 може да се похвали и със зашеметяваща предна и задна камера. Любителите на селфи снимките ще останат очаровани от 5MP предна камера, която може също да се използва и за видео чат. Задната 13MP камера прави висококачествени снимки, които ще пожелаете да споделите.

Сподели