Осемядрен смартфон с 5.5 инчов дисплей и 13 MP камера

От REVO Pad 22 юни 2014 4783 прегледа

RevoPhone M855 Monster OctacoreRevoPhone M855 Monster Octacore e елегантен 5.5-инчов смартфон. Устройството разполага с 2 GB оперативна памет и 16 GB сторидж.

Процесор

Смартфонът RevoPhone M855 Monster Octacore се отличава с висока производителност, която задоволява дори най-взискателните потребители. Използваният процесор е осемядрения MediaTek MT6592, с тактова честота от 1,7GHz. Бързата скорост на извършване на операции се гарантира и от 2GB оперативна памет и Mali-450 MP видео процесор.

Дисплей

Дисплеят на мобилното устройство е 5.5" OGS MultiTouch с IPS матрица. Образът е кристален и ясен при различни ъгли на видимост. Благодарение на използваната технология One Glass Solution, тъчскрийн и панела са обединени в един компонент, за да бъде RevoPhone M855 Monster с по-малки размери и по-елегантна визия.

Камера

Надеждният смартфон разполага и с две камери, за да улавяте спонтанните моменти. Предната (5.0MP) може да се използва за видео чат, а задната е със забелижителните 13MP, за да уловите дори малките детайли.

RevoPhone M855 Monster Octacore освен със своята модерна визия и изгодна цена се отличава и с възможността за работа с две сим карти. Предимството на тази функционалност, е че ще може да използвате смартфонът като личен и служебен едновременно, без да е необходимо да носите второ устройство.

Сподели