Подарете емоция за Свети Валентин

От REVO Pad 08 февруари 2014 3091 прегледа

подарете емоция за Свети Валентин

Темата за бюджетни подаръците преди всеки празник е изключително популярна. Както вече казахме в статията Как да изберем подарък за Свети Валентин - не е задължително подаръка да бъде скъп.

Естествено има и изключения, но ако сте го докарали до такова изключение, не избора на подарък в този случай е проблем. Проблем е избора, който сте направили преди това и тази статия няма да ви е от полза.

Ето няколко идеи как да подарим емоция за Свети Валентин:

1. Възползвайте се от уникалното предложение на RevoPad - Таблет за 69 за Свети Валентин. Тази промоция е валидна до 14 Февруари 2014. До тогава можете да закупите RevoPad MR793 на цена 69 лв.с ДДС на www.revopad.com или от щанда на RevoPad в мол Парадайс в София.

2. Дайте свобода на фантазията си и запишете на таблета мило видео послание към човека за когото е предназначен подаръка. Кажете му какво е той за вас, какви чувства и емоции предизвиква. Благодарете му за всичко това.

3. Качете на таблета любими снимки и клипове от ваши пътувания или вашето ежедневие с подходящи коментари. Така ще преживеете отново тези хубави моменти.

4. Направете плейлист в YouTube от ваши любими клипове и песни. Отворете бутилка вино и се забавлявайте.

5. Свържете се по Skype, Viber, Facebook или друго любимо средство за комуникация с ваши приятели, които са далече от вас, кажете им "Наздраве" и споделете празника.

Сподели