Популярни приложения, инсталирани на таблетите RevoPad

От RevoPad 27 януари 2014 3348 прегледа

Част от инсталираните полезни приложения на таблетите RevoPad са Facebook, Gmail, Play Store, калкулатор, галерия, календар, интернет браузър и Google maps. Нека  разгледаме ползите от всяко едно от тях.

RevoPad N7 Mini S

Facebook

Едва ли има все още някой, който да няма профил в най-популярната социална мрежа. Facebook приложението ви гарантира по-бърз и по-стабилен достъп до социалната мрежа, както и възможността да споделяте с приятели току що заснети снимки и клипове с вашия RevoPad.

Play store

В Play store (бившият Google Play) освен платени приложения, може да намерите и стотици безплатни такива. Инсталирането е бързо и лесно - само с един клик. В страницата на всяко приложение може да оставите като коментар своите впечатления от него или да прочетете тези на други потребители.

Gmail

Поддържайте постоянна връзка със своите приятели и колеги, независимо къде се намирате. Инсталираното приложението Gmail ви предоставя бърз достъп до вашата уеб поща.

Калкулатор

Едно удобно и необходимо приложение, което се използва постоянно.

Revopad T10

Галерия

Галерия от снимки и клипове както и цели албуми с най-ценните ви спомени. Приложението е много удобно, улеснявайки достъпа ви до всички медийни фаилове, групирани по време на създаване.

Календар

Планирайте и запишете своите срещи или важни за вас събития в това приложение. С таблетите RevoPad ще сте сигурни, че няма да забравите нещо важно.

Браузър

Сърфирането във виртуалното пространство става лесно и бързо с инсталирания браузър.

Google Maps

С таблетите Revopad никога няма да се загубите. Вече няма да имате нужда от хартиената карта на населеното място, където ще прекарате отпуската си. С Maps може да изберете начална и крайна точка, както и вида на превозното средство, с което ще пътувате. Приложението намира най-препоръчителния маршрут както и ориентировъчното време за придвижване в текущия трафик.

Бъдете информирани, забавлявайте се, запознавайте се с нови хора, правете планове, запазвайте хубавите спомени и всичко това само с таблетите RevoPad.

Сподели